www.modernitovarna.com
BRADY

Rychlé a snadné značení podlah pomocí PaintStripe

Nové šablony pro značení podlah PaintStripe společnosti Brady pomáhají nátěrem vytvářet přesné čáry pro rychlé uspořádání pracovišť a zvýšení jejich efektivity.

Rychlé a snadné značení podlah pomocí PaintStripe
Zvyšte efektivitu pracoviště
Jasné vizuální značení, jako jsou bezpečnostní značky a značení podlah, mohou sdělovat důležité informace přesně tam, jde je třeba. Tím, že zaměstnancům umožňují snadno a rychle rozeznat oblasti bezpečné pro chůzi, pruhy pro vysokozdvižné vozíky, skladovací prostory a specifické výrobní zóny, pomáhají vytvářet efektivní, štíhlé pracoviště.

Přesné a snadné
Značky na podlahy mohou mít velké výhody, ale natření přesných čar na podlahy v závodě může být časově náročné. Pomocí šablony pro značení podlah PaintStripe společnosti Brady lze přesné čáry vytvářet nátěrem mnohem rychleji. Distanční značky na šablonách uživatelům umožňují zmapovat všechny čáry nebo oblasti na podlaze ještě před nanesením nátěru. Aby bylo dosaženo přesného značení podlah, šablona PaintStripe, na které jsou nanesena lepidla společnosti Brady, rychle a bezpečně zamaskuje okraje podlahové čáry a zároveň se snadno odstraňuje. Urychlení vytvoření značení podlah prováděného nátěrem tímto způsobem minimalizuje čas nutný pro přípravu projektu a narušení běžného provozu.

Aplikace

Šablona PaintStripe se dodává se dvěma typy lepidel, která jsou vhodná pro různé typy povrchů podlah. Nátěrem aplikované značení podlah pomocí šablon PaintStripe je ideální pro zvýšení efektivity při venkovním použití a na podlahách závodu s vysokým provozem, ve výrobních závodech s náročnými provozy, zařízeních s mokrými podlahami, v prostorách s přísnými protokoly pro mytí nebo čištění podlah a na podlahy často vystavené působení chemických látek. Vždy používejte nátěrovou hmotu vhodnou pro vaše pracovní prostředí!

Objevte, jak je snadné vytvářet přesné čáry pro zvýšení efektivity pracovišť pomocí šablon pro značení podlah PaintStripe, a získejte vzorek prostřednictvím stránky www.bradyeurope.com/PaintStripe.

For more information:

http://tekinfo.link/r6298c91470
Rychlé a snadné značení podlah pomocí PaintStripe

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP