www.modernitovarna.com
Steute

Bezdrátová síť sWave.NET® na SPS IPC Drives 2017

Demonstrátor pro bezdrátový E-kanban systém

Bezdrátová síť sWave.NET® na SPS IPC Drives 2017
Obchodní jednotka steute „Wireless“ představí na SPS IPC Drives 2017 nejnovější verzi své bezdrátové sítě sWave.NET®, do níž může být prostřednictvím přístupových bodů připojeno několik set bezdrátových spínacích zařízení. Přístupové body vysílají bezdrátové signály do zákaznické infrastruktury k dalšímu zpracování.

Funkce sítě bude demonstrována na mobilním E-Kanban regálu nebo na FIFO regálu jako na aplikacích typických pro bezdrátovou síť. Když je kontejner odstraněn z regálu, elektromechanický bezdrátový spínač nebo bezkontaktní bezdrátový senzor odešle signál nejbližšímu přístupovému bodu. Přístupový bod přepošle tuto informaci softwaru pro řízení toku materiálu nebo pro plánování a řízení výroby. Tímto způsobem je automaticky zažádáno o doplnění.

Konfigurace takovéto sítě je právě tak snadná, jako její pozdější modifikace. Bezdrátová infrastruktura garantuje spolehlivé vysílání signálu: dynamické samo-organizování znamená snadnou konfiguraci a minimální údržbu, což současně přispívá k úspěšné implementaci síťových řešení založených na sWave.NET® senzorech.

V průběhu posledních měsíců byli zahájeny práce na všech potencionálních aplikacích pro tuto bezdrátovou síť. Kromě E-Kanban systémů a FIFO regálů se steute zaměřilo také na automaticky vedená vozidla (AGV, automated guided vehicles) v intralogistice a výrobě.

Sytém sWave.NET® je průběžně rozšiřován o nové funkce a zařízení. Na SPS IPC Drives 2017 steute představí rovněž nový integrovatelný bezdrátový optický senzor.

steute na SPS IPC Drives: hala 9, stánek 450

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP