www.modernitovarna.com
PROSOFT TECHNOLOGY EMEA

RLX-IFHS

Rádia RLX-IFHS od ProSoft Technology® jsou ideálním řešením pro snížení nákladů na techniku a instalaci u sériových průmyslových automatizačních sítí v těch nejnáročnějších prostředích. Při své specializaci na komunikační protokoly řízení průmyslové automatizace vytváří firma ProSoft Technology bezdrátová řešení, která splňují požadavky na bezpečnost, výkon a pružnost u většiny síťových aplikací. Rádia RLX-IFHS jsou určena pro sériové linky jako je Modbus, DF1, ASCII, IEC 60870-5-101 atd.

RLX-IFHS
Díky této nové generaci průmyslových rádií s jednoduchým způsobem používání společnost ProSoft Technology přispívá k detekci citlivosti svých přijímačů. Důsledkem pro uživatele je lepší provoz v prostředí s vysokou úrovní rušení. Rovněž to znamená prodloužení vzdálenosti mezi rádii (až 24 nebo dokonce 48 km). Nové vstupní filtry i nový algoritmus zpracování signálu umožňuje u rádií RLX-IFHS detekci a získávání dat přenášených signálem, omezeným na extrémně nízkou úroveň (116 dBm).

Způsoby použití
Využití rádií RLX-IFHS společnosti ProSoft Technology je optimální v oblasti automatického řízení v prostředích s vysokou úrovní rušení nebo za účelem kontroly a sledování aplikací na dlouhou vzdálenost. Umožňují přenos dat mezi jednotlivými zařízeními se sériovým rozhraním na úrovni 19,2 až 230 Kbps.

Rádia lze díky jejich výrazně vysoké flexibilitě integrovat do architektury typu point-to-point nebo multipoint. Každé rádio lze konfigurovat jako vysílač, přijímač nebo převaděč.

Rádia RLX-IFHS využívají pásmo 2,4 GHz nebo 900 MHz. Model 2,4 GHz RLX-IFH24S pracuje v mezinárodním nelicencovaném frekvenčním pásmu a odpovídá předpisům EU. Model 900 MHz RLX-IFH9S lze používat při exportu do některých zemí.

Technologie frequency-hopping těchto rádií poskytuje bezdrátovým sítím lepší zabezpečení, lepší odolnost vůči rušení a širší rozsah: 24 km v případě modelu 2,4 GHz a 48 km u modelu 900 MHz v případě provozu typu point-to-point se směrovými anténami (a volnou přímou viditelnosti, což je u těchto frekvencí nezbytné).

Hlavní vlastnosti
Všechny modely rádií RLX-IFHS nabízejí: šifrování 128-bit AES, regulovatelný vysílací výkon (10 - 100 mW pro verzi 2,4 GHz pro EU, až 1 W pro verzi pro USA), volbu vysílacího kanálu, programovatelnou rychlost datového přenosu, robustní schránku pro průmyslové použití Div 2 třídy I).

Software společnosti ProSoft Technology ControlScape s jednoduchým ovládáním, který je nezbytný pro konfiguraci sítě a rozšířené možnosti diagnostiky, je k zařízení dodáván zdarma. Tento software monitoruje proměnné jako je síla signálu, objem přenesených dat, počet síťových připojení atd. a pomáhá tak uživateli v instalaci a udržování sítě.

Veškeré výrobky RadioLinx nevyžadují licenci a mají certifikaci UL 1604/ISA 12.12.01 Class I Division 2 pro prostředí s vysokou zátěží.

Na každý výrobek ProSoft Technology se poskytuje tříletá záruční lhůta a neomezená technická pomoc.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP