www.modernitovarna.com
PROSOFT TECHNOLOGY EMEA

ProSoft Wireless Designer: unikátní a bezkonkurenční softwarový nástroj pro projekty bezdrátových sítí

Firma ProSoft Technology® vyvinula unikátní softwarové řešení pro techniky v oblasti automatizace umožňující plánování a definování průmyslových bezdrátových sítí: ProSoft Wireless Designer (PWD).

ProSoft Wireless Designer: unikátní a bezkonkurenční softwarový nástroj pro projekty bezdrátových sítí
Snadné používání
Software ProSoft Wireless Designer (PWD), který byl vytvořen pro specialisty bez zkušeností s oblastí RF, usnadňuje plánování a definování bezdrátových sítí. Software má funkci průvodce, která činí jeho používání velmi snadným. ProSoft Wireless Designer vytváří vizuální návrh celé architektury bezdrátové sítě. Rozhraní obrazovek pomáhá přesně popisovat a specifikovat klíčové parametry bezdrátové sítě, jako například:
- Typ rádia, frekvenční pásmo, specifické národní RF kanály...
- Délku a typy kabelů...
- Příslušenství, jako jsou bleskojistky, kabelové adaptéry, antény...
- GPS souřadnice pro každé rádio (pro venkovní aplikace).
Když uživatel zadá parametry svého projektu bezdrátové sítě, software ProSoft Wireless Designer ověří kvalitu přenosu pro každé jednotlivé spojení mezi rádii, podle daných vzdáleností a doporučeného příslušenství. Konkrétně, software vyhodnotí sílu signálu a očekávanou kvalitu přenosu podle vzdálenosti, propustnosti, místní regulace a použitých materiálů (ztráty v kabelech a dalším příslušenství, anténní zisk, atd.).
Na závěr studie projektu bezdrátové sítě se vygeneruje technická dokumentace. Software poskytuje podrobný popis bezdrátové sítě: kompletní seznam materiálu pro každý uzel (užitečné pro návrh rozpočtu) a každého spoje (kvalita datového přenosu). ProSoft Wireless Designer vytváří detailní seznam materiálu potřebného pro instalaci bezdrátové sítě (každé jednotlivé rádio, kabely, bleskojistky, konektory, antény a další příslušenství). Software rovněž vyhodnocuje kvalitu každého jednotlivého spoje podle použitého hardwaru a nastavení úrovně výkonu (se zohledněním místních předpisů), který byl definovaný v průběhu vytváření studie.
Tyto detailní informace (seznam materiálu, podrobná nastavení a kvalita bezdrátových spojů) jsou nutné a velmi užitečné jak pro přípravu polohopisného měření a vytvoření zprávy, tak i pro instalaci a rozmístění prvků bezdrátové sítě a pro údržbu a kontrolu sítě. Z tohoto důvodu umožňuje ProSoft Wireless Designer export ve standardním formátu CSV pro snadnou integraci všech těchto cenných informací do projektových zpráv, technické dokumentace, manuálů pro údržbu, atd.
Software ProSoft Wireless Designer obsahuje databázi popisující všechny RadioLinx rádia, antény, kabely, konektory a ostatní příslušenství, které má firma ProSoft Technology momentálně k dispozici.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP