www.modernitovarna.com
Ingersoll Rand

Výrobky řady ARO-Flo upravují stlačený vzduch pro jakékoliv nářadí i aplikaci

ARO Fluid Technologies, divize společnosti Ingersoll Rand, uvádí na trh rozšířenou a zdokonalenou řadu filtrů, regulátorů a přimazávačů pro filtraci a přimazávání stlačeného vzduchu používaného pro pneumatické nářadí, motory a čerpadla. Tato zdokonalená řada - nyní navíc rozšířená o sérii 1500 - byla pro snadnější montáž a údržbu navržena v modulární konstrukci, což zároveň představuje větší možnosti konfigurace vlastních jednotek a následné použití pro širokou škálu aplikací.

Výrobky řady ARO-Flo upravují stlačený vzduch pro jakékoliv nářadí i aplikaci
Vylepšené jednotky ARO-Flo lze dodat ve čtyřech řadách s různou světlostí připojení a
maximálního průtoku tak, aby dokonale vyhovovaly parametrům aplikací a nástrojů, pro které
budou použity:
-miniaturní řada 1000 s připojením 1/8“, ¼” a maximálním průtokem 27 l/s
-zcela nová řada 1500 s připojením ¼”, 3/8“ a maximálním průtokem 109 l/s
-standardní řada 2000 s připojením 3/8”, ½” a ¾” a maximálním průtokem 104 l/s
-řada 3000 pro ztížené provozní podmínky (HEAVY DUTY) s připojením ¾” a 1“ a maximálním průtokem 180 litrů/s

Hlavní výhody inovovaných produktů ARO-Flo jsou optimální výkon a zvýšená úroveň bezpečnosti. Zcela jedinečným prvkem této nové řady je integrovaný nastavitelný manometr. Jeho přehledný ukazatel tlaku umožňuje obsluze rychlou vizuální kontrolu, zda se pracovní tlak pohybuje ve stanoveném rozmezí. Součástí standardní dodávky se také staly montážní úchyty ve tvaru T a montážní úchyty pro instalaci do panelu, které byly dříve k dispozici pouze jako příslušenství na vyžádání. Vlastní jednotky byly dále vybaveny několika bezpečnostními prvky. Nejdůležitějším z nich je bezpečnostní aretační západka, jež je standardně na všech filtračních nádobkách z polykarbonátu. Zapadnutí a uvolnění západky se ovládá ručně a je doprovázené jasně slyšitelným kliknutím, které označuje její bezpečné dosednutí do požadované polohy.

Pro řadu ARO-Flo je k dispozici kompletní sortiment příslušenství, který dále přispívá k vytvoření bezpečnějších pracovních podmínek. Zpětný ventil zabraňuje zpětnému úniku tlaku, ventil plynulého spouštění („soft-start“) slouží k postupnému dosažení provozního tlaku během najíždění celého systému a uzavírací ventil obsluze umožňuje ruční uzavření tlaku za jednotkou pro provedení údržby. Další prvky příslušenství zahrnují tlakový spínač, blok rozdělovacího potrubí a sady pro opravy jednotek FRL. Vrcholem nabídky produktové řady ARO filtrů, regulátorů a přimazávačů jsou nejnovější jednotky určené pro vysoké průtoky vzduchu (řada SUPER DUTY) a speciální regulátory se zvýšenou přesností regulace tlaku.

Další informace o řadě ARO-Flo a dalších produktech společnosti Ingersoll Rand naleznete na www.ingersollrandproducts.com/global/

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Related Articles

Ingersoll Rand
Čerpadla na UV barvy

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP