www.modernitovarna.com
PROSOFT TECHNOLOGY EMEA

Společnost Prosoft Technology uvedla na trh komunikační brány RadioLinx® Intelligent Cellular pro průmyslovou automatizaci

Nové komunikační brány Intelligent Cellular jsou určené pro zajištění široké konektivity průmyslových zařízení.

Společnost Prosoft Technology uvedla na trh komunikační brány RadioLinx® Intelligent Cellular pro průmyslovou automatizaci
Společnost ProSoft Technology uvedla na trh nové komunikační brány RadioLinx Intelligent Celluar, určené pro komunikaci technologických zařízení v rozlehlých oblastech, a dokonce pro jejich celosvětovou komunikaci.

Inteligentní komunikační brány Intelligent Cellular využívají existující infrastrukturu sítě mobilních operátorů k tomu, aby zajistily komunikaci technologických zařízení v geograficky rozsáhlých oblastech. Kromě toho mohou komunikační brány RadioLinx Intelligent Cellular tato zařízení prostřednictvím služeb mobilních sítí připojit k internetu. Komunikační brány kombinují odolnou průmyslovou techniku pro mobilní sítě, šablony průmyslových protokolů a software ALEOSTM pro trvalou správu spojení. Software ALEOSTM umožňuje získávat v reálném čase informace o stavu zařízení a jejich kondici, včetně informací o připojení k síti, propustnosti přenosu dat a síle signálu mobilní sítě. Jiný software, ACEmanager™, je určen k lokální nebo bezdrátové konfiguraci zařízení a jejich diagnostice. Integraci usnadňují konfigurační šablony, dostupné ke stažení, které podporují průmyslové protokoly DF1 a Modbus a mohou být upraveny i pro podporu dalších.

Komunikační bány Intelligent Cellular mají kompaktní tvar, malé rozměry, nízkou spotřebu, jsou určené k montáži na lištu DIN, jejich odolné provedení dovoluje použít je v širokém rozsahu teplot, vyskytujících se v průmyslovém prostředí, a mají certifikát pro použití v prostředí s nebezpečím výbuchu Class I Div 2.

Komunikační brány Intelligent Cellular jsou vhodné pro takové úlohy v průmyslové automatizaci, jako jsou dálkový dohled nad technologickými zařízeními, jejich správa a řízení (které není časově kritické), sledování stavu zařízení OEM, úlohy M2M, řízení distribučních sítí vody, odpadní vody, elektrické energie a tepla nebo realizace dispečerského řízení (SCADA) produktovodů (ropy, plynu).

Komunikační brány jsou dostupné ve verzích pro tyto mobilní sítě:
Sériový modem pro celosvětovou síť GPRS/GSM (RLXIC-SG).
Sériový modem RLXIC-SG je určen pro úlohy, kde se vyžaduje komunikace zařízení se sériovou komunikací prostřednictvím mobilní sítě GSM (Global System for Mobile Communications). GSM je dominantní mobilní síť ve většině částí světa.
Ethernetová brána pro sítě HSUPA – 3G GSM (RLXIC-EH).
Ethernetová brána RLXIC-EH je určena pro úlohy, kde se požaduje připojení zařízení s ethernetovou komunikací prostřednictvím služby sítě GSM třetí generace (protokolem HSUPA, High-Speed Uplink Packet Access).

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP