www.modernitovarna.com
Steute

RF GFI/GFIS: nožní ovladač s vysoce spolehlivým bezdrátovým přenosem signálu

U nožních ovladačů se zvlášť výrazně projeví výhody bezdrátového přenosu signálů. Ovladač může být umístěn na libovolném místě, aniž by přitom kabel omezoval jeho pozici nebo překážel při ovládání. Nové ovladače typové řady RF GFI/GFIS přinášejí inženýrům více než jen uvedené výhody: používají nový standard vysoce spolehlivého bezdrátového přenosu signálů, vyvinutý firmou steute.

RF GFI/GFIS: nožní ovladač s vysoce spolehlivým bezdrátovým přenosem signálu
Na základě dlouholetých zkušeností s různými metodami rádiového přenosu signálů byl vyvinut nový standard, vycházející ze standardů určených původně pro lékařskou techniku. V této oblasti jsou na spolehlivost přenosu signálů kladeny zvláště velké požadavky a rozhodující vlastností je, aby funkce sepnutí nebyla nijak ovlivňována jinými rádiovými sítěmi, např. WiFi. Nový standard pro rádiový přenos signálů vyvinutý firmou steute tyto požadavky splňuje – a současně má tu výhodu, že využívá frekvence v bezlicenčním, celosvětově dostupném pásmu 2,4 GHz.
Nový standard pro bezdrátový přenos signálů je integrován v nožních ovladačích řady GFI, pro něž je typický jejich ergonomický vzhled s umístěním pedálu nízko nad podlahou a s velkou stabilitou. Kovový kryt je odolný i při hrubém zacházení a velkém mechanickém namáhání. Rádiový signál zachycuje a vyhodnocuje kompaktní přijímač, který může být umístěn v rozváděči.
Jde o další praktické zařízení pro bezdrátovou komunikaci obsluhy se strojem, vyvinuté a dodávané firmou steute, s jednoduchou instalací a všemi potřebnými vlastnostmi a funkcemi pro zařízení této kategorie.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP