www.modernitovarna.com
FAULHABER GROUP

Nová platforma Motion Controller Platform v2.5

Jednotky pro řízení polohy a pohybu řady MC... 3003 a 3006

Nová platforma Motion Controller Platform v2.5
Schönaich, Německo – Nová platforma Motion Controller Platform v2.5 od společnosti FAULHABER pokrývá širokou škálu elektromotorů a nově zahrnuje také jednotky pro řízení polohy a pohybu pro pohony s absolutními snímači polohy. Současně přináší uživatelům větší flexibilitu a jednoduchost použití. Absolutní snímače polohy s vysokým rozlišením umožňují nejen efektivněji komutovat bezkartáčové stejnosměrné servomotory, ale také je přesněji řídit i při velmi malé rychlosti otáčení. Údaj o absolutní úhlové poloze zůstává zachován i po vypnutí a novém zapnutí snímače, což je pro mnoho úloh řízení polohy a pohybu velmi důležitá vlastnost.

Další nová funkce: možnost přepínat provozní režimy Motion Controller MCBL. Pomocí softwaru Motion Manager Software 4.6 nyní lze bez omezení vybírat a rekonfigurovat jednotku pro pohony s bezkartáčovými dvoupólovými i čtyřpólovými motory. Nástroj Motor Assistant velmi zjednodušuje výběr připojeného motoru a odpovídajících parametrů. Nový Tuning Assistant pomáhá ručně optimalizovat parametry regulace pohybu. Jinou pozoruhodnou funkcí je možnost nastavit konfiguraci pomocí USB adaptéru, jestliže už je požadovaný pohon jednou začleněn do systému Motion Manager Software v4.6
Pokud jde o hardware, byl rozšířen rozsah pracovních teplot až do 40 °C. Uspořádání terminálu bylo uzpůsobeno pro pohony s bezkartáčovými pohony, což umožňuje snadno přepínat mezi regulací rychlosti a pohybu.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP