www.modernitovarna.com
HMS Industrial Networks AB

Netbiter od HMS zdarma

Společnost HMS nabízí svým zákazníkům zdarma nástroj Netbiter Argos pro vzdálenou správu, nyní již v devíti jazycích.

Netbiter od HMS zdarma
Systém pro vzdálenou správu Netbiter, založený na práci v cloudu, umožňuje uživatelům dohlížet na činnost provozních zařízení, jako jsou elektrocentrály a dieselagregáty, větrné turbíny, zásobní nádrže apod., prostřednictvím počítače v kanceláři, notebooku nebo chytrého telefonu. HMS nyní nabízí služby datového centra Netbiter Argos (www.netbiter.net) zdarma.

Po připojení komunikační brány Netbiter k požadovanému zařízení je možné okamžitě do datového centra Netbiter Argos zaznamenávat provozní hodnoty, vizualizovat všechny parametry instalovaného zařízení a na dálku je ovládat.

Navíce je od března 2012 služba Netbiter Argos dostupná v devíti jazycích: k předchozím jazykům angličtině a švédštině přibyly němčina, italština, francouzština, španělština, portugalština, čínština a japonština.

Ještě jednodušší spuštění a provoz
„Jsme rádi, že můžeme svým zákazníkům nabídnout služby Netbiter Argos zdarma,“ říká Henrik Arleving, vedoucí oddělení zařízení vzdálené správy u společnosti HMS. „Je to další krok k tomu, aby spuštění zařízení a jejich provoz se vzdálenou správou byly ještě jednodušší. Nová nabídka nejen ušetří zákazníkům cenu za předplatné služby, ale také zrychlí připojení jejich zařízení ke vzdálené správě. Díky bezplatné službě v cloudu a rozšířené podpoře jazykových mutací je Netbiter unikátní na trhu.

Jak Netbiter pracuje:
Netbiter je kompletní balíček pro vzdálenou správu. Obsahuje tři hlavní součásti. První je komunikační brána připojená ke vzdálenému zařízení, která odesílá a přijímá data. Druhá je datové centrum Netbiter Argos, kde jsou sbírána a ukládána data ze vzdálených zařízení. V datovém centru jsou data bezpečně uložena a uživatelé z nich mohou vytvářet sestavy, statistické tabulky a přehledy o výkonnosti svých zařízení. Třetí součást je bezpečný přístup k zařízením prostřednictvím kancelářských počítačů, notebooků nebo chytrých telefonů. Uživatelé zde mohou sledovat stav svých zařízení, dohlížet na ně a řídit je prostřednictvím grafického rozhraní.

Pro více informací a vyzkoušení webového rozhraní Netbiter Argos prostřednictvím demo-účtu navštivte www.netbiter.com.

Obrázek 1: Obrazovka Netbiter Argos s údaji o provozu dieselagregátu

Obrázek 2: Tři součásti systému Netbiter: komunikační brána, zabezpečené datové centrum a webové rozhraní

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP