www.modernitovarna.com
Southco

Společnost Southco uvádí na trh jedinečnou kompletní rotační západku pro zvýšení bezpečnosti a spolehlivosti v terénním průmyslu

Globální fullservisový dodavatel do terénního sektoru, společnost Southco, vyvinula řešení „kompletní“ rotační západky – od aktivace po zablokování – tak, aby splňovala požadavky terénního sektoru na zvýšení bezpečnosti mechanizmu a konstrukční výbavy a zvýšení bezpečnosti řidiče.

Společnost Southco uvádí na trh jedinečnou kompletní rotační západku pro zvýšení bezpečnosti a spolehlivosti v terénním průmyslu
Rostoucí význam bezpečnosti a pohodlí řidiče a celková bezpečnost konstrukce vozidel jsou nejčastější oblastí zájmu pro prodejce terénní výbavy a stálou oblastí zájmu pro výrobce vylepšené výbavy. Z hlediska zabezpečení neustále roste počet krádeží terénních vozů a odhaduje se, že stojí britský stavební průmysl ročně téměř 1 miliardu liber navíc k rostoucímu pojistnému. Jako výsledek dnešních tvrdých globálních hospodářských podmínek, klade snižování trhu další tlak na terénní průmysl.

S úmyslem vybavit terénní sektor co nejlepším technologicky vyspělým zabezpečením a bezpečnostním řešením, spolupracovala společnost Southco úzce několik let s výrobci, aby vyvinula sofistikované komponenty a systémy, které nabízí zvýšenou ochranu pro vozidla pomocí integrovaného řízení přístupu a elektromechanických blokovacích zařízení v blízkosti vstupu.

Naproti tomu pozadí společnosti spojilo svůj rozsáhlý přístup k hardwaru inženýrských expertíz napříč terénním průmyslem a široké spektrum ostatních průmyslových odvětví a konkrétních aplikací po celém světě, aby uvedlo efektivnější, zakázkové a flexibilní možnosti na vedoucí trh – ačkoliv více tradiční byl vyvinut sortiment individuálních západkových a zámkových komponentů, pro větší bezpečnost a spolehlivost terénních vozů a řidičů. To splňuje R4 rotační západka, která je jedinečná v nabídce průmyslu pro svůj celkový systém, od aktivace až po zablokování. Toto bezkonkurenční řešení je k dispozici v mechanickém, nebo elektro-mechanickém typu pro vnitřní i venkovní užití. Tento nový rotační zámkový systém představuje flexibilní balíček v každém ze svých tří složek – rotační západka, kabel a ovládání.

Ulrike Sturman, marketingový manažer odvětví pro dopravu společnosti Southco, navazuje na příběh. "V rámci podchycení terénního průmyslu, krádeží a bezpečnosti řidiče, podporuje celkový přístup k řešení a nejnovější systém společnosti Southco plně tyto předpoklady."

"Nový rotační západkový systém zahrnuje varianty ovládání společně s kabelovým připojením pro dálkové zamykání, širokou škálu zámků a pojistek k uspokojení požadavků zákazníků a řadu doplňků k systému, určeného pro použití v interiéru i exteriéru. Systém je koncipován s třemi typickými částmi, rotační západka, kabel a ovládání. To umožňuje jeho plné přizpůsobení náročným potřebám zákazníků – vzhledem k místu připojení – individuálních OEM výrobců, zařízení a vybavení půjčoven a koncových uživatelů."

Aplikace pro rotační západkový systém jsou rozsáhlé a zahrnují vstupní dveře, kryt motoru, dveře kufru, přístupové panely, montážní bedny, střešní nosiče a úložné prostory.

Na výběr jsou ovladače splňující řadu uživatelských předvoleb pro provoz zamykání. Pro vnitřní použití, je vhodný lopatkový ovladač v plastu nebo hliníku, ergonomicky tvarovaná T-rukojeť, tlačítko a mačkací klika. Ovladače pro vnější místa vstupu jsou dostupné v pozinku stejně jako v nerezavějící oceli. Pro zvýšení bezpečnosti, nabízí škála ovladačů možnost zamykání klíčem a je vhodná také pro mechanické ovládání, je-li použito společně s dálkovým ovládáním, elektronickým klíčem, systémem RF a jinými bezklíčovými vstupními systémy od firmy Southco. Lze umístit jednobodový i vícebodový ovladač.

Škálu zapuštěných rotačních západek společnosti Southco pokrývají čtyři velikosti. Jejich masivní ocelová konstrukce poskytuje spolehlivé a robustní provedení, s designem vyhovujícímu standardům normy FMVSS. Je zde také možnost dvoustupňového zapojení pro ochranu proti falešnému zablokování. Dvojstupňová rotační západka udrží zámek pevně zabezpečený v sekundární pozici západky.

Kabely se používají k připojení ovládání k západce a umožňují dálkové ovládání pomocí různých typů kabelů tak, aby vyhovovaly použití „vzdušnou čarou“ a „nasměrování“. Široká nabídka kabelů firmy Southco obsahuje sedm koncovek, což usnadňuje zapojení pro množství aplikací.

Ulrike Sturman: "Stavební vozy, zařízení a stroje představují masivní investice do odvětví terénního průmyslu a provozovatelé pracující v tomto sektoru si zaslouží nejlepší možné bezpečnostní zařízení pro ochranu svých investic vedle schopnosti zvýšit bezpečnost a pohodlí řidičů.

"Úzkou spoluprácí se svými zákazníky z terénního sektoru, získala během let společnost Southco uznávaný kredit v oblasti úrovně technologie zámků a západek a s rozvojem tohoto nového a vzrušujícího kompletního rotačního západkového systému, který je jedinečný ve svém odvětví, posunula společnost řešení řízení přístupu terénního sektoru na vyšší úroveň.“

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP