www.modernitovarna.com
ICONICS

Společnost ICONICS, Inc. byla oceněna jako Microsoft Sustainability Partner roku 2012

Společnost ICONICS, Inc. s hrdostí oznamuje, že získala ocenění Microsoft Sustainability Partner za rok 2012. Společnost byla vybrána mezi více než 3 000 předními partnery společnosti Microsoft pro to, že předvedla své schopnosti inovací a implementací řešení založených na systémech od firmy Microsoft, které pomáhají organizacím na celém světě omezovat jejich dopad na životní prostředí a redukovat náklady na energii.

Společnost ICONICS, Inc. byla oceněna jako Microsoft Sustainability Partner roku 2012
„Společnost ICONICS je velmi potěšena, že byla vybrána pro tuto prestižní celosvětovou cenu od společnosti Microsoft za své inovace a úspěchy v oblasti softwarových řešení, která pomáhají zákazníkům snižovat spotřebu a dopad na životní prostředí,“ říká Russ Agrusa, prezident a výkonný ředitel ICONICS. „Naše řešení Energy and Facility AnalytiX™ upevňuje sílu našeho partnerství s firmou Microsoft stejně jako náš závazek dodávat našim zákazníkům a partnerům řešení pro omezování energie a udržitelnost.“

„Společnost ICONICS, Inc., byla společností Microsoft vybrána pro ocenění Sustainability Partner roku 2012 za svůj závazek pomáhat zákazníkům zvyšovat energetickou efektivitu jejich činnosti,“ řekl Rob Bernard, vedoucí strategie životního prostředí společnosti Microsoft. „Společnost ICONICS dosáhla s využitím dat v reálném čase z výrobních a pomocných procesů, sbíraných a zpracovávaných s přispěním platformy Microsoft, vynikajících výsledků v podpoře úsilí zákazníků o udržitelnost a omezení nákladů na energii v různých průmyslových odvětvích.“

Microsoft Partner Awards jsou ocenění pro partnery společnosti Microsoft, kteří v uplynulém roce vyvinuli a dodávali výjimečná řešení založená na systémech od firmy Microsoft.
ICONICS je přední nezávislý dodavatel softwaru a Microsoft Gold Certified Partner, působící v oblastech HMI/SCADA, energetického managementu, výrobní inteligence, MES a systémů pro automatizaci budov s více než 250 000 instalacemi ve více než 60 zemích světa. Software od firmy ICONICS se doporučuje pro automatizaci, dohled a optimalizaci nejkritičtějších výrobních prostředků a procesů a vybralo si jej více než 70 % společností z žebříčku Fortune 500.

Energy AnalytiX™ je řešení pro energetický management a udržitelnost, které pomáhá uživatelům lépe porozumět jejich KPI s ohledem na omezení rozpočtu, energie a emisí uhlíku. Bohaté vizualizační prostředky může využít každý uživatel, nezávisle na místě a čase, prostřednictvím stolního počítače, webového prohlížeče nebo chytrého telefonu, jež využívají Microsoft Silverlight nebo Microsoft SharePoint 2010.
Facility AnalytiX™ je řešení pro prediktivní diagnostiku zařízení, které využívá pokročilé metody detekce chyb a diagnostiky. Zahrnuje algoritmy, které počítají pravděpodobnost selhání a doporučují managementu, operátorům a pracovníkům údržby zásahy, které zabrání selhání zařízení nebo nadměrné spotřebě energie.

www.iconics.com

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP