www.modernitovarna.com
Kennametal

Nové hlavy KSEM PLUS B1 rozšiřují produktovou řadu vrtáků KSEM PLUS firmy Kennametal

Jednoduchý, ale efektivní modulární vrtací systém KSEM PLUS ™ kombinující výhody modulárních vrtáků KSEM™ (vysoké posuvy a hodnoty poměru L/D) s výhodami vrtáků s výměnnými břitovými destičkami (vysoké řezné rychlosti a nízké provozní náklady) je měřítkem v současném průmyslu při vrtání otvorů velkých průměrů. Kennametal nyní rozšiřuje produktovou řadu KSEM PLUS představením nové KSEM PLUS B1 hlavy s DFC vodícími destičkami ke snížení nákladů na otvor v těžkých vrtacích podmínkách.

Nové hlavy KSEM PLUS B1 rozšiřují produktovou řadu vrtáků KSEM PLUS firmy Kennametal
Rozšířené možnosti hlavy B1 dovolují vrtání skrze vrstvené materiály, šikmé výstupy, vrtání skrze příčné otvory a přerušované řezy. S novými vodícími destičkami, těží hlavy KSEM PLUS B1 z přesného vedení hlavy při vrtání skrz příčné otvory do šíře 50% průměru vrtáku. Rovněž eliminují šnekové rýhy a drážky a umožňují vysoce kvalitní výstupy otvorů a spolehlivé oboustranné vrtání při otáčení obrobku.

Hlavy KSEM PLUS B1 nabízejí dva efektivní břity, které velmi dobře snižují zatížení na hranu při vysokých posuvech, kompenzují radiální síly a zamezují vzniku disku při tvorbě pouze dvou třísek na řeznou hranu.  Jsou k dispozici ve standardních průměrech 28-70 mm a zákaznických řešení 28 – 127mm.


  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP