www.modernitovarna.com
Kennametal

KSRM – nová řada víceúčelových frézovacích nástrojů od Kennametalu

Nová řada nástrojů KSRM™ představuje nové víceúčelové řešení od Kennametalu speciálně navžené pro aplikace frézování titanu a nerezových ocelí. Jejich konstrukce umožňuje kapsování, kopírování, rampování a ponorné frézování do 1mm fz. Fézy KSRM poskytují konzistentní výkon a výborný odvod třísek s nejnižšími řeznými silami pro hrubovací aplikace.

KSRM – nová řada víceúčelových frézovacích nástrojů od Kennametalu
Všechny břitové destičky KSRM nabízejí  až osm otočení při rychlém a přesném upínání. Byly navrženy s vysoce pozitivní řeznou geometrií a pevnější řeznou hranou pro dosažení nižších řezných sil při obrábění titanu.

Břitové destičky KSRM jsou dostupné v průměrech 12 mm a 16 mm pro čelní frézy se závitovou, válcovou a Weldon stopkou a pro nástrčné provedení. Destičky těchto průměrů jsou nabízeny v SGE a ELE geometrii, které jsou první volbou pro aplikace frézování titanu. SGE destičky jsou určeny pro střední a těžké frézovací aplikace, zatímco ELE destičky by měly být používány při nízkých řezných silách s vyloučením tvorby nárůstku na břitu.

K dispozici jsou rovněž břitové destičky s průměrem 20 mm určené pro KSRM čelní frézy. Tyto destičky jsou nabízeny ve třech provedních. ELF destičky jsou navrženy pro nízké řezné síly s vyloučením tvorby nárůstku. SGF  a SHF destičky jsou určeny pro běžné a těžké hrubování.

Frézovací tělesa KSRM jsou nabízena jako čelní frézy s vnitřním chlazením a jako stopkové frézy vhodné pro kapsování, rampování, ponorné frézování a spirálovou interpolaci. Všechny jsou opatřeny velkým vybráním pro dokonalé zavrtávání, rampování a produktivní odvod třísek. Šroub bránící proti pootočení břitových destiček dodává vynikající stabilitu při vyšších posuvech a vyšších řezných silách. Anti-rotační komponenty rovněž poskytují osm upínacích pozic pro 12mm a 16mm břitové destičky. Čelní frézy využívající 20mm břitové destičky jsou navrženy pro hrubování titanu s velkými hloubkami řezu díky pozitivní geometrii břitových destiček. Tyto frézy poskytují šest pozic pro upnutí a jsou dodávány v průměrech od 60 do 200 mm.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP