www.modernitovarna.com
CIAT

První objednávka jednotek Coadis Line z Velké Británie

V Londýně v rámci programu na rekonstrukci budov Custody Improvement Programme londýnské městské policie MPS (Metropolitan Police Service) byla zrekonstruována budova policejní stanice Colindale v západním Londýně. Pro pokrytí nároků na topení a chlazení v modernizované budově byly vybrány nejmodernější fancoilové jednotky řady Coadis Line od firmy CIAT. Jednotky Coadis Line snižují spotřebu energie, zlepšují kvalitu vzduchu a snadno se přizpůsobují všem konfiguracím instalace.

První objednávka jednotek Coadis Line z Velké Británie
Policejní stanice Colindale

V rámci rozsáhlého programu modernizace chce londýnská městská policie MPS zlepšit bezpečnost a efektivitu provozu vazebních věznic, včetně zvětšení jejich plochy a počtu cel, vyšetřovacích místností a dalších součástí vězeňského zařízení. Hlavním cílem modernizace policejní stanice v Colindale je zlepšit vybavení jejích vazebních cel.

Společnost CIAT dostala možnost podílet se na projektu spolu s progresivní firmou Solarvent Ltd. Solarvent Ltd. je britská firma, která se zabývá instalací vysoce efektivních a kvalitních systémů HVAC, včetně fancoilových jednotek.

Společnost Solarvent oceňuje potenciál firmy CIAT, která dodává vysoce kvalitní, vysoce efektivní a ekonomicky výhodné produkty s velkou obchodní podporou a technickým zázemím.

Jednotky Coadis Line od firmy CIAT byly pro projekt modernizace policejní stanice Colindale vybrány pro svou vysokou kvalitu, technické parametry a výkon. Jednotky Coadis Line mají moderní a estetický panel pro přívod a odvod vzduchu, využívající Coandův efekt a jsou vybavené úspornými motory s technologií HEE (High Energy Efficiency), které snižují spotřebu energie o až 85 %. Jednotky navíc používají metodu filtrace Epure, která chrání zdraví osob v místnosti a zaručuje výbornou kvalitu vzduchu. Vysoce kvalitní filtrace Epure udržuje koncentrace částic PM 2,5 ve vzduchu pod hranicí doporučenou Mezinárodní zdravotnickou organizací WHO (10 µg/m³).

Pro to, aby vyhověla všem typům místností, vyvinula společnost CIAT koncept Flexiway, charakteristický svou modulárností a možností budoucího vývoje. Díky tomu jsou jednotky Coadis Line vhodné do budov, kde jsou velké otevřené prostory i malé oddělené místnosti. Jednotku Coadis Line s jednocestným nebo čtyřcestným výdechem v univerzálním rámu je možné instalovat do samostatných místností i velkoprostorových kanceláří. Jednocestná verze je navržena pro samostatné prostory o ploše 10 až 20 m2, přičemž jednotka může být umístěna u kterékoliv stěny.

Ačkoliv sbor londýnské městské policie MPS nejprve dával přednost konkurenční společnosti, firma CIAT byla schopná nabídnout technicky špičkové řešení za výhodnou cenu. Kromě inovační koncepce Flexiway a filtrace Epure se kazetové fancoilové jednotky Coadis Line vyznačují také odlehčenou konstrukcí, ideální pro snadnou montáž na místě instalace. K dalším přednostem, které odlišují jednotky řady Coadis Line od konkurenčních, patří široké použití plastů ABS, takže jednotka je z 87 % recyklovatelná, a dále to, že není nutné použít čerpadlo kondenzátu, a také regulace jednotky je velmi jednoduchá. Po zhodnocení těchto předností bylo rozhodnutí snadné a pro projekt byla vybrána společnost CIAT a fancoilové jednotky Coadis Line.

Společnost Solarvent instalovala pro Wates Building Services v Colindale celkem 140 těchto jednotek.

První objednávka jednotek Coadis Line z Velké Británie

Jednocestná dvoutrubková fancoilová jednotka Coadis Line

 

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP