www.modernitovarna.com
BALLUFF

Smart Light od firmy Balluff místo světelných majáků.

První signální sloupky s IO-Link

Smart Light od firmy Balluff místo světelných majáků.
Nové signální sloupky Smart Light od firmy Balluff s rozhraním IO-Link jsou vybaveny všemi funkcemi pro revoluční změnu v oblasti světelné signalizace. Jsou to první světelné sloupky, které mohou být flexibilně adaptovány pro téměř jakékoliv požadavky bez složité konfigurace jejich hardwaru. Již není třeba cenově náročná kombinace modulů světelných majáků různých barev, protože toto zařízení může být snadno nakonfigurováno a při změně požadavků překonfigurováno prostřednictvím řídicího modulu, a to i během provozu. Předčí tak i variantu flexibilních sloupků s možností nastavení přepínači DIP, protože jejich funkce nemůže být měněna za provozu.

Signální sloupky Smart Light od firmy Balluff jsou skutečný multitalent: dokážou více než jen obsluze signalizovat určité předem definované stavy pomocí tří barev. Mohou zobrazovat také změny a časové průběhy fyzikálních veličin. Pomocí světelných sloupků s až 20 LED je možné zobrazovat např. hodnoty teploty, výšku hladiny v nádobě nebo pozici palety ve výrobní lince.

Smart Light se připojuje a instaluje pomocí jediného jednoduchého nestíněného třívodičového kabelu, určeného pro IO-Link. Signální sloupek s LED nabízí maximální soubor funkcí a dříve nepředstavitelné možnosti díky třem provozním režimům: signální sloupek, hladina a provoz.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP