www.modernitovarna.com
NSK

Nový katalog Přesné strojní díly od NSK

Společnost NSK v nově zveřejněném katalogu Přesné strojní díly podává stávajícím i potenciálním zákazníkům aktuální přehled rozsáhlé nabídky lineárních vedení, kuličkových šroubů a kompletních jednoosých lineárních jednotek monocarrier. Publikace o rozsahu přes 700 stran slouží i jako průvodce výběrem lineárních komponent pro stroje a zařízení, jako pomůcka pro výpočty jejich trvanlivosti a životnosti a jako doporučení pro jejich použití.

Například 60 stran je věnováno informacím o výběru kuličkových šroubů, nezávisle na jejich výrobci. Tyto stránky jsou na dalších 400 stranách doplněny prezentací sortimentu řešení s kuličkovými šrouby NSK.

Kapitola lineárních vedení má více než 300 stran a obsahuje detailní informace o výběru produktů a výpočtu trvanlivosti. Dalších 140 stran je věnováno řešením NSK, která zahrnují: kompletní jednoosé jednotky s lineárním vedením (Monocarrier, Toughcarrier); kuličkové šrouby s ložisky a příslušenstvím (např. snímači); kryty a adaptéry pro motory.

Publikace nabízí uživatelům rozsáhlý přehled lineárních vedení a pohonných jednotek doplněné prakticky orientovanými technickými popisy a vybranými radami k výběru správného komponentu.

Nově do této edice přibyly série produktů uvedené NSK na trh v posledních měsících, včetně vysokorychlostních kuličkových šroubů podle DIN určených pro obráběcí stroje (vyráběné podle DIN 69051/ISO 3408) a přesné kuličkové šrouby s výměnnými páry matice a šroubu. Poprvé jsou uvedeny také řady přesných válcovaných kuličkových šroubů PR/LPR.

Tištěnou verzi lze objednat od NSK, elektronickou lze stáhnout z adresy: www.nsk-literature.com/en/precision-machine-components

- Nová edice katalogu Přesné strojní komponenty o rozsahu více než 700 stran představuje kompletní program produktů pro lineární pohyb od NSK
 

Nový katalog Přesné strojní díly od NSK

 

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP