www.modernitovarna.com
IED Communications Ltd

Automation 2013: největší a nejvýznamnější indický veletrh automatizace

Svátek techniky

Ve dnech 23. až 26. září otevře na výstavišti NSE Goregaon Complex v indické Bombaji své brány manažerům, odborníkům i zájemcům z oboru automatizační techniky první indický veletrh Automation. Zúčastní se jej více než 600 indických i zahraničních vystavovatelů, aby zde představili nejnovější automatizační techniku a systémy.

Automation 2013 bude zaměřen na automatizaci pro automobilový průmysl, potravinářství a balicí techniku. Vystavovatelé, mezi nimiž budou nejvýznamnější světové firmy, předvedou produkty z oblastí automatizace diskrétní i procesní výroby, řídicích systémů, robotiky, pohonů, provozních přístrojů, inteligentních snímačů, sběrnic, softwaru, bezdrátových přenosů dat, automatizace budov, pneumatických a hydraulických komponent a obnovitelných zdrojů energie.

Mezi firmami, které zde vystaví své nejnovější produkty a řešení té nejvyšší kvality, budou všechny významné indické automatizační společnosti: Waaree, Janatics, Sick India, Wago, Contrinex, Connectwell, Mitsubishi Electric India Pvt Ltd, Omron, GE Industrial Sensing a Phoenix Contact.

Automation 2013 je skvělá platforma pro vytvoření a posílení podnikatelského potenciálu, upevnění značky a předvedení špičkových produktů. Na veletrhu bude možnost uzavřít nové kontrakty, nabídnout moderní produkty a služby a získat přístup k budoucím průmyslovým trendům, neocenitelný pro vaše podnikání.

Čtyřdenní konference má za cíl posílit rozvoj techniky v Indii a poskytuje prostor pro výzkumné pracovníky i vývojáře z praxe, aby referovali o nejnovějších výsledcích své práce stejně jako o referenčních a zamýšlených projektech v oblasti průmyslové automatizace.

Automation 2013 má ambice stát se veletrhem, jehož návštěva bude pro návštěvníky nutností a účast na něm pro vystavovatele povinností. Další informace si můžete vyžádat u firmy IED Communications Ltd, tel.: 91-22-22079567/22073370.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP