www.modernitovarna.com
Kennametal

Kennametal Jižní Afrika – přesídlení

Kennametal Inc. dnes oznámil, že Kennametal Jižní Afrika završil své přesídlení do nového objektu v Boksburg East Industrial Sites, Gauteng.

Kennametal Jižní Afrika – přesídlení
Toto přesídlení je v souladu se strategiemi Kennametalu pro růst na rozvíjejících se trzích a rozšiřuje zastoupení Kennametalu v subsaharské Africe.

„Nový závod sdružuje řadu činností zahrnujících trychtýřovou a povrchovou těžbu, prodej, finance a administrativu pod jednou střechou a v jedné lokalitě,“ řekl Mike Hankin, generální ředitel Kennametalu Jižní Afrika, dceřinné společnosti Kennametal Inc., NYSE, založeného v Latrobe, Pensylvánie ve Spojených státech. „Tento nový závod posiluje naši přítomnost na místním trhu a umožňuje nám zlepšovat služby našim zákazníkům v tomto regionu s produkty a službami Kennametal Tricon.“

Tento nový závod umožní zlepšený, kontinuální a integrovaný tok materiálu uvnitř technologických procesů, zkrácení dodacích lhůt produktů pro zákazníky Kennametalu a zvýšení konkurenceschopnosti v této oblasti průmyslu.

Kennamteal investoval do nejmodernějších strojů, budov a infrastruktury, včetně Tricon zařízení. Díky novému závodu může Kennametal zlepšit služby zákazníkům zejména v oblasti zemních prací prostřednictvím nabídky komletního portfólia produktů a zákaznických řešení Kennametalu pro petrochemický průmysl a plynárenství, povrchovou a hlubinnou těžbu, konstrukce a Tricon produkty a technologie.

V rámci slavnostní otevření nového závodu se konaly čtyři dny otevřených dveří zahrnující sobotní rodinný den, jakož i zákaznický a tiskový den v úterý 7. května 2013.

„Jsme nadšeni z nového závodu a těšíme se na zvýšenou výkonnost, kterou můžeme poskytnout zákazníkům, stejně jako na budoucí možnosti růstu v regionu,“ potvrdil Brian Maglosky, viceprezident pro výrobu, integrovaný zásobovací řetězec a logistiku EMEA.

Kennametal Jižní Afrika – přesídlení

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP