www.modernitovarna.com
British Steel

Společnost Tata Steel získala kontrakt v hodnotě miliónu liber v Severním Irsku

Kolejnice od společnosti Tata Steel pomohly spojit dvě největší severoirská města – a proto společnost získala další kontrakt v hodnotě jednoho miliónu liber od místního dopravního podniku.

Společnost Tata Steel získala kontrakt v hodnotě miliónu liber v Severním Irsku
                                            Foto s laskavostí poskytl Translink

Při modernizaci úseku tratě mezi městy Belfast a Derry-Londonderry byly použity kolejnice od společnosti Tata Steel v hodnotě dvou miliónů liber. Linka byla otevřena po osmiměsíční přestavbě, jejímž cílem bylo zlepšit technické a bezpečnostní parametry trati, počátkem tohoto měsíce. Nyní obdržela společnost Tata Steel další kontrakt v hodnotě jednoho miliónu liber.

„Náš zákazník, dopravní podnik Translink se sídlem v Belfastu, si od nás minulý rok koupil nejprve kolejnice za dva milióny liber,“ řekl account manager divize kolejnic Craig Woodward.
„Od společnosti Translink jsme dostali velmi pozitivní zpětnou vazbu o kvalitě produktu, který jsme dodali, i služeb.“

V důsledku silných partnerských vztahů byla společnost Tata Steel schopná ucházet se o zakázku na dodání kolejnic pro obnovení trati ve středu Belfastu a doplnění skladových zásob.

Více než polovinu dodávky tvoří prémiové kolejnice určené pro vysoké přepravní výkony HPrail®, které dostaly v červenci 2012 generální schválení Network Rail Approval. Kolejnice HPrail mají zvýšenou odolnost proti opotřebení a únavě materiálu způsobené kontaktem s koly železničních vozidel. To snižuje frekvenci lomů kolejnic a omezuje s tím spojené náklady.

Craig pokračuje: „Jsme potěšeni tím, že jsme byli vybráni pro tento projekt jako dodavatelé. Dokazuje to, jak se vyvíjejí těsné vztahy s našimi zákazníky, a potvrzuje to, že kontinuální spolupráce je nejlepší cesta k zajištění naší společné budoucnosti.“
Společnost Tata Steel získala kontrakt v hodnotě miliónu liber v Severním Irsku

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP