www.modernitovarna.com
ProSoft Technology

Thomas Crone: nový prezident a výkonný ředitel společnosti ProSoft Technology® Inc.

Společnost ProSoft Technology, Inc., přední světová společnost v oblasti komunikačních systémů pro průmysl, s potěšením oznamuje, že Thomas Crone přijal s okamžitou účinností pozici jejího prezidenta a výkonného ředitele.

Thomas Crone: nový prezident a výkonný ředitel společnosti ProSoft Technology® Inc.
„Hledání nového výkonného ředitele společnosti ProSoft začalo koncem jara,“ řekl Gary Joke, předseda představenstva ProSoft Technology. „S přispěním a pod vedením týmu společnosti Korn/Ferry International jsme hledali kandidáta se zkušenostmi a znalostmi v oblasti globálního podnikání, průmyslové automatizační techniky, světového trhu a marketingu a s všeobecnými manažerskými schopnostmi. A co bylo nejdůležitější, hledali jsme někoho, kdo by byl zcela srozuměn s kulturou společnosti ProSoft Technology. Thomas Crone všechna naše kritéria splnil.“

Thomas Crone přichází s bohatými zkušenostmi, které společnosti ProSoft Technology pomohou postoupit na novou úroveň podnikání. Jeho předchozím působištěm byla společnost Valin Corporation, dodavatel prostředků a systémů pro automatizaci procesní výroby, kde byl výkonným viceprezidentem a ředitelem marketingu.

V době svého působení u společnosti Valin byl zodpovědný za globální distribuci produktů z USA. Náleželo po něj pět divizí, patnáct úseků a 250 zaměstnanců. S jeho přispěním dosahovala společnost růstu tržeb a díky četným akvizicím byla časopisem Inc označena za jednu z nejrychleji rostoucích amerických společností a časopisem Business Journal za nejrychleji rostoucí soukromou společnost v Silicon Valley.

„Už nějakou dobu jsem sledoval pokrok společnosti ProSoft Technology a jsem poctěn nabídkou zastupovat tuto silnou značku s jejími výjimečnými výrobky,“ říká Thomas Crone. „Jednou z věcí, kterými mě společnost ProSoft přitahovala, bylo to, že jde o firmu, která myslí globálně, ale působí lokálně. Tato filozofie proniká do všech oblastí podnikání. Obchod a podpora jsou vykonávány lokálně – jsou vám k dispozici lidé ve vašem časovém pásmu a mluvící vaším jazykem.

Dalším neodolatelným rysem společnosti ProSoft Technology je její horlivost a zápal pro věc charakterizované hesly can-do, get-it-done a larger-than-life, které jsou ve společnosti všudy přítomné. Těším se, že budu po mnoho let součástí tohoto dynamického kolektivu.“

Thomas Crone se přestěhoval z oblasti sanfranciského zálivu do Bakersfieldu a jeho žena Nancy se k němu za pár měsíců připojí.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Related Articles

ProSoft Technology
RLX2
PEPPERL+FUCHS PROCESS AUTOMATION
Aktivní infrastruktura pro Ethernet-APL

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP