www.modernitovarna.com
BRADY

ISO 20560: světová norma pro identifikaci obsahu potrubí!

K dispozici je nyní nová světová norma ISO 20560, která standardizuje identifikaci skrytého a často nebezpečného obsah potrubí v závodech a zařízeních. Společnost Brady Corporation již nabízí značení potrubí splňující požadavky normy.

ISO 20560: světová norma pro identifikaci obsahu potrubí!

Jasné značení potrubí pro vyšší bezpečnost
Vzhledem k rostoucí mezinárodní mobilitě pracovníků je cílem normy ISO 20560 zvýšit bezpečnost práce a snížit rizika a náklady na školení mezinárodních pracovníků podle norem značení potrubní specifických pro danou zemi. Nová mezinárodní norma pro značení potrubí používá k vizuálnímu upozornění na nebezpečí pro zaměstnance, mezinárodní dodavatele a poskytovatele první pomoci celosvětově uznávané ikony GHS/CLP na vysoce viditelné žluté ploše. Nová norma rovněž stanovuje velikost značení potrubí na základě průměru potrubí, čímž zlepšuje viditelnost z větší vzdálenosti.

Spolehlivé na jakémkoli potrubí v mnoha typech prostředí
Společnost Brady Corporation již nabízí návrhy na průmyslových materiálech značení potrubí splňující požadavky normy ISO 20560. Zůstanou přilepené a čitelné i v náročných podmínkách, jsou odolné vysokým a nízkým teplotám a působení mnoha typům chemikálií a paliv. K dispozici jsou podrobné technické listy. Značení potrubí lze tisknout v mnoha velikostech tak, aby vyhovovalo nejmenším i největším průměrům potrubí. Na potrubí je lze aplikovat pomocí samolepicí vrstvy, lepicím páskem, magnetickou vrstvou nebo upnutím.

Bezproblémové
Spolehlivé značení potrubí připravené k aplikaci, splňující požadavky normy ISO 20560 lze ze závodů společnosti Brady dodat kamkoli na světě. Pokud máte tiskárnu bezpečnostního značení Brady, můžete si značení potrubí splňující požadavky normy ISO 20560 navrhovat a tisknout ve vašem závodě již dnes – stačí zadat látku a průměr potrubí.

Chcete-li získat praktickou příručku o značení potrubí, navštivte webové stránky společnosti Brady nebo napište společnosti Brady e-mail na adresu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

https://brady.widen.net/s/pqczgm7cqf


ISO 20560: světová norma pro identifikaci obsahu potrubí!
 

ISO 20560: světová norma pro identifikaci obsahu potrubí!
 

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP