www.modernitovarna.com
Conrad News

Zaostřeno na automatizaci

Společnost Conrad jako kompetentní partner: S naší nabídkou produktů mohou zákazníci B2B kompletně pokrýt své potřeby v oblasti automatizace.

Zaostřeno na automatizaci

  • 100 000 produktů v oblasti automatizace a pneumatických systémů na Conrad Sourcing Platform
  • Kompletní sortiment špičkových výrobců usnadňuje nákup technických provozních prostředků
  • Široká a současně úzce specializovaná nabídka produktů pro automatizaci pro údržbu a opravy, výrobní řemesla a logistiku

Druhé čtvrtletí roku 2021 bude ve společnosti Conrad Electronic zcela ve znamení automatizace. Zákazníci B2B si mohou na nákupní platformě Conrad Sourcing Platform vybírat ze široké a současně úzce specializované nabídky více než 100 000 produktů pro automatizaci a odpovídajících služeb. K dispozici jsou produkty z oblasti řízení, pneumatických systémů a pohonů, spínání, signalizace a rovněž komunikace. Uživatelé tak mohou u společnosti Conrad pokrýt veškeré své potřeby v oblasti provozních prostředků.

Ralf Bühler, CEO společnosti Conrad Electronic, shrnuje přednosti nákupní platformy Conrad Sourcing Platform takto:

„Když pominu náš široký a neustále rostoucí sortiment, nabízíme na nákupní platformě Conrad Sourcing Platform služby šité na míru, které cílí přesně na pomoc našim zákazníkům B2B. Kromě toho poskytujeme také multikanálový přístup k digitálnímu světu, který je přesně přizpůsobený jejich potřebám.“

„Začněme u internetového obchodu Conrad Smart Procure (CSP) pro malé a střední podniky až po velkopodniky a koncerny se systémem ERP nebo využívání eKatalogu. Pro trvalé urychlení nákupů nabízí nákupní platforma Conrad Sourcing Platform každému podniku vhodné elektronické napojení, díky němuž jsou procesy spojené s nakupováním ještě transparentnější a efektivnější.“

Jakožto výkonný partner pro automatizaci dodává společnost Conrad veškeré potřebné náhradní a opotřebitelné díly podnikům, které se zabývají průmyslovou údržbou, výrobou (speciálních) strojů, ale i výrobním podnikům, tak aby bylo možné zajistit údržbu a řádný provoz zařízení a strojů. B2B zákazníci si přitom mohou vybírat ze širokého portfolia značek, jako je např. Siemens, Wago, Phoenix Contact, Schneider Electric, Weidmüller, Tru Components a Lapp. Nabídka produktů zahrnuje pneumatické produkty, řídicí jednotky s programovatelnou pamětí (PLC), průmyslové senzory, napájení, relé, průmyslové kabely a konektory, a dále nářadí a také testovací přístroje a měřicí přístroje pro automatizaci a spotřební materiál.

Platforma Conrad Sourcing Platform je ovšem zajímavá nejen pro klasická průmyslová odvětví. Z její široké nabídky mohou profitovat také vzdělávací zařízení, zařízení pro další vzdělávání a vysoké školy.

Vedle služby přípravy individuálních nabídek mají zákazníci B2B k dispozici termínované dodávky a odvolávky, aby mohli plánovat předem a zboží si odvolávat podle potřeby. Kromě toho nabízí společnost Conrad ještě další služby spojené s produkty, např. profesionální servis kabelů, resp. hadic v metráži a také konfekcionování kabelů.

Více informací k aktuální kampani: https://www.conrad.cz/automatizace

www.conrad.cz

 

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP