www.modernitovarna.com
Southco

Nová kompaktní dvoustupňová rotační západka zabraňuje nesprávnému zajištění

Nová kompaktní dvoustupňová rotační západka zabraňuje nesprávnému zajištění
Southco rozšířilo svou úspěšnou řadu rotačních západkových řešení uvedením kompaktní rotační západky R4-10 Two-Stage Rotary Latch, která poskytuje zvýšenou provozní bezpečnost vyloučením situací chybného zajištění v aplikacích krytování. Kompaktní konstrukce R4-10 Two-Stage Rotary Latch zaujímá minimální prostor v krytu, poskytuje zapuštěné provedení uzávěru a zvýšenou bezpečnost. Řada produktů R4 Rotary Latch od Southco se vyznačuje čistým vnějším povrchem bez míst pro páčení a výhodou uzavírání dveří a panelů stlačením. Tyto západky jsou dostupné v provedení z korozivzdorné a nerezové oceli, jsou vhodné pro náročná prostředí a mohou být použity v široké řadě aplikací napříč průmyslovými odvětvími. Navíc rotační západky R4 Rotary Latch mohou být kombinovány s řadou mechanických a elektrických ovladačů a kabelů pro sestavení rotačního západkového systému.

Globální produktový manažer James Stroud dodává: "Rotační západka R4-10 Two-Stage Rotary Latch zabraňuje chybnému zajištění a je velmi vhodná pro aplikace s omezeným prostorem. Zapuštěné provedení R4-10 Two-Stage poskytuje zlepšenou konstrukci pro průmyslové aplikace vyžadující zvýšenou bezpečnost."

Pro více informací o kompletní řadě řešení R4 Rotary Latching navštivte prosím www.southco.com nebo napište na 24/7 oddělení zákaznického servisu na e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP