www.modernitovarna.com
Steute

Nové RF BF 74: žádné kabely, žádné baterie

Nové bezdrátové ovládání je díky své modulární konstrukci velmi univerzální

Nové RF BF 74: žádné kabely, žádné baterie
Foto výrobku: ovládací zařízení RF BF 74

Na veletrhu Hanover Fair 2014 představila společnost steute, obchodní divize Wireless, novou řadu ovládací zařízení využívajících bezdrátový přenos signálů.

Naše nová zařízení RF BF 74 mají zcela modulární konstrukci. Spínací vložky a kloboučky tlačítek s různými barvami a popisy mohou být kombinovány s různými typy tlačítek, zámkových spínačů a kolíbkových spínačů. Uživatel si může vybrat verzi krytu pro jeden spínač, dva nebo tři spínače. Jestliže jsou třeba více než tři spínací prvky, jsou k dispozici i větší kryty.

Tyto různé možnosti vytvářejí flexibilitu pro použití v průmyslových zařízeních i pro automatizaci techniky budov. A to vše bez napájecích a signálových kabelů a bez baterií.
Signály spínačů jsou přenášeny na frekvenci 868 nebo 915 MHz prostřednictvím vyzkoušené a otestované techniky sWave, vyvinuté firmou steute. Tato technika zaručuje velkou spolehlivost přenosu a dosah až 60 m v interiéru a až 700 m ve venkovním prostředí. Napájena je generátorem, který byl vylepšen a jehož rozměry byly zmenšeny. Generátor mění kinetickou energii pohybu tlačítka na elektrickou energii. To znamená, že uživatel může využít všechny výhody bezdrátové techniky bez nutnosti starat se o nabíjení baterií nebo jejich provozní stav.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP