www.modernitovarna.com
Steute

Kompletní sortiment indukčních snímačů do prostředí s nebezpečím výbuchu

Pro použití v Ex zónách 0 a 20

Kompletní sortiment indukčních snímačů do prostředí s nebezpečím výbuchu
Foto výrobku: Indukční snímače

Divize Extreme společnosti steute dále rozšiřuje sortiment robustních indukčních snímačů ve válcovém pouzdru z korozivzdorné oceli. Od tohoto okamžiku jsou snímače k dispozici i ve verzi určené do prostředí s nebezpečím výbuchu s certifikáty ATEX a IECEx.

Snímače se dodávají ve čtyřech velikostech: M8, M12, M18 a M30. Jsou vhodné pro vestavnou i nevestavnou montáž (flush, non-flush) a pro použití v Ex zónách 0 (prostředí s nebezpečím výbuchu plynů a par) a 20 (prostředí s nebezpečím výbuchu prachů). Pro vyhodnocení signálu jsou k dispozici jiskrově bezpečné převodníky.
Zařízení mají dvouvodičový výstup Namur (IEC/EN 60947-5-6). Spínají velmi spolehlivě, téměř bez ohledu na provozní podmínky. Velká spínací oblast a možnost použití ve vysokých teplotách umožňují snímače použít v náročných podmínkách v zónách s nebezpečím výbuchu i mimo ně.

Indukční snímače do prostředí s nebezpečím výbuchu doplňují sortiment bezkontaktních spínačů divize Extreme firmy steute a jsou vhodnou alternativou k elektromechanickým koncovým spínačům stejně jako ke konvenčním magnetickým spínačům.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP