www.modernitovarna.com
BRADY

Webinář: Co byste měli vědět při identifikaci vašich výrobků

Od výběru vhodného materiálů etiket až po systémy pro automatický tisk a aplikaci. Na kabely, výrobky, díly, DPS, komponenty nebo i stroje a výrobní zařízení.

Webinář: Co byste měli vědět při identifikaci vašich výrobků

Společnost Brady se zabývá problematikou identifikace a označování již déle než 100 let. Vyvíjí spolehlivé etikety a řešení identifikace, která odolávají extrémním teplotám, chemickým látkám i otěru. Roky ověřené materiály pro výrobu etiket pomáhají bezvadně označit vaše výrobky dlouhodobě, dosáhnout úplnou sledovatelnost a nabízí další výhody profesionální identifikace u náročných aplikací a v náročných prostředích.

Vedle etiket a štítků dodává Brady také ucelenou řadu tiskáren a dalšího hardware . Ať už uživatel potřebuje lehkou přenosnou tiskárnu, zařízení pro velkoobjemový tisk etiket nebo plně automatizovaný tisk a aplikaci etiket, společnost Brady dodá vhodné řešení. Technologie tisku tepelným přenosem v kombinaci s vynikajícími adhesivy a špičkovými materiály je zárukou kvalitních a spolehlivých štítků pro veškeré potřeby identifikace v podnicích a organizacích.

-Tiskárny etiket, 10/05/2021, 13:00 - 14:00

-Materiály pro tisk etiket, 11/05/2021, 10:00 - 11:00

-Automatizace v tisku a aplikaci etiket, 12/05/2021, 10:00 - 11:00

Přihlaste se na Vámi vybraný webinář a získejte více informací o našich řešení identifikace v různých průmyslových aplikacích.

Výběr termínu a přihlášení zde

BRADY s.r.o.

www.brady.cz

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP