www.modernitovarna.com
EPLAN

1984 - 2014: EPLAN slaví 30. výročí

Tři nové pobočky - v Japonsku, Jižní Africe a Turecku – potvrzují expanzi poskytovatele řešení EPLAN. Společnost oslavila na hannoverském veletrhu své třicáté narozeniny. Více než 40 000 zákazníků, přes 100 000 instalací ve více než padesáti zemích a přes 700 zaměstnanců - to jsou důkazy úspěchu společnosti, která vznikla v roce 1984 se třemi zaměstnanci.

1984 - 2014: EPLAN slaví 30. výročí
Maximilian Brandl: «Společnost EPLAN má skvělou pozici jako globální firma, proto vidím široké příležitosti pro růst v celosvětovém měřítku,» říká Maximilian Brandl, prezident společnosti EPLAN.

«Trhem pro naše CAE řešení je svět,» říká Maximilian Brandl, prezident společnosti EPLAN. «Společnost EPLAN má skvělou pozici jako globální firma, proto vidím široké příležitosti pro růst v celosvětovém měřítku .» EPLAN, vedoucí společnost v oblasti CAE řešení, je již přítomna ve více než padesáti zemích. Výrazná expanze tržního podílu se plánuje zejména v USA, Číně, Indii a Japonsku. Již uskutečněné správně předpovězené investic e v oblasti konzultací zajišťují stálý růst klíčového prodeje řešení. Profesionální služby, které zahrnují konzultace, implementace a neustálou podporu zákazníků, tvoří už nyní významnou část obratu společnosti EPLAN. A laťka expanze byla nastavena hodně vysoko – v roce 2014 EPLAN plánuje dosáhnout dvouciferného růstu a vytvořit více než 100 dalších pracovních míst.

Zaměření na software a inženýring
Friedhelm Loh Group, skupina společností, do které EPLAN patří, současně provádí masivní investice do softwaru a inženýringu. Společnost Cideon, SAP systémový integrátor a Autodesk Reseller s více než 500 zaměstnanci, se stal součástí skupiny v září 2013. „Mechanický inženýring a elektrický inženýring splývají do mechatroniky,“ říká Friedhelm Loh, majitel Friedhelm Loh Group, a vysvětluje vize skupiny. „Všechny scénáře Industry 4.0 vyžadují mnoho elementů – od softwaru přes rozhraní až k automatizaci.“ Friedhelm Loh investoval do společnosti EPLAN již v roce 1986 (kdy byl známý pod jménem Wiechers & Partner), protože již tehdy rozpoznal její potenciál. Dnes směřuje celou Friedhelm Loh Group směrem k optimalizovaným hodnotovým řetězcům. „Naši zákazníci od nás očekávají zdokonalení a úsporu nákladů, a toho můžeme dosáhnout prostřednictvím Industry 4.0. Silné servisní sítě společností EPLAN, Cideon a Rittal and Kiesling jsou v tomto kontextu perfektní základnou pro rozšíření přidané hodnoty pro naše zákazníky.“

1984 - 2014: EPLAN slaví 30. výročí

Friedhelm Loh: «Naši zákazníci od nás očekávají zdokonalení a úsporu nákladů, a toho můžeme dosáhnout prostřednictvím Industry 4.0,» říká Friedhelm Loh, majitel a výkonný ředitel skupiny Friedhelm Loh Group.

Neustálá inovace
To, co v roce 1984 začalo jako záměna papíru a tuše za PC a software, se neustále vyvíjí: EPLAN byl a zůstává průkopníkem trendů v oblasti optimalizace inženýringových procesů. Experti společnosti EPLAN uvedli na trh pionýrskou technologii prostřednictvím EPLAN Engineering Centra a automatické konfigurace strojové dokumentace na základě modulárního návrhu. A s pomocí EPLAN Platform mohou zákazníci v oblastech strojního a výrobního strojírenství, v automobilovém a dopravním průmyslu, v mechanických a automatizačních oborech, a dokonce i v lékařství a výrobě a distribuci energií dosáhnout výrazně zvýšené efektivity v procesech vývoje produktů s využitím standardizovaných procedur, automatizovaných procesů a plynulého workflow.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP