www.modernitovarna.com
INTERROLL

Interroll Conveyor GmbH v Mosbachu má nového výkonného ředitele

Mosbach, Německo. Markus Wolf převzal funkci výkonného ředitele společnosti Interroll Conveyor GmbH v Mosbachu v Německu a v obou přidružených globálních centrech excelence: v centru excelence dopravníků a centru excelence systémů pro manipulaci s paletami.



Markus Wolf, jemuž je 58 let, působil dříve jako provozní ředitel středně velké společnosti vyrábějící hnací hřídele a řídil sedm výrobních a montážních závodů v Německu. Vysokoškolský diplom získal v oboru průmyslového inženýrství a ekonomiky a více než 25 let pracoval v automobilovém průmyslu ve společnosti MANN+HUMMEL, která vyrábí vzduchové a kapalinové filtrační systémy. Mezinárodní zkušenosti získal při plnění pracovních úkolů v Brazílii. Má také zkušenosti s nákupem, prodejem, marketingem a vedením projektů.

Nový závod společnosti Interroll v Mosbachu s přibližně 250 zaměstnanci bude plně funkční koncem letošního června. S přibližně 19 000 metry čtverečními podlahové plochy bude největším závodem společnosti Interroll na světě a zaměří se na výrobu modulární dopravníkové platformy (MCP), modulární platformy pro dopravu palet (MPP), pásových oblouků a také systému pro dopravu palet Smart Pallet Mover (SPM).

Na této pozici, kterou převzal v dubnu 2021, se Markus Wolf zodpovídá Jensu Strüwingovi, výkonnému viceprezidentovi pro produkty a technologie a členovi vedení skupiny Interroll Group. "Náš nový závod v Mosbachu získal v Markusu Wolfovi na pozici výkonného ředitele do čela zkušeného vedoucího pracovníka s prokázanou odborností v rozsáhlých a rychle rostoucích provozech," řekl Strüwing. "Těším se na spolupráci s Markusem při vytváření budoucnosti a prosperity závodu v Mosbachu a globálních center excelence."


Interroll Conveyor GmbH v Mosbachu má nového výkonného ředitele

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP