www.modernitovarna.com
Pilz News

BEZKONTAKTNÍ MAGNETICKÉ BEZPEČNOSTNÍ SPÍNAČE PSENMAG

Bezdotykové magnetické bezpečnostní spínače se uplatní při monitorování postavení oddělovacích zabezpečovacích zařízení podle EN 60947-5-3 a při monitorování polohy . Se spínači PSENmag získáte systém s optimalizovanými náklady, zahrnující snímač a řídicí jednotku, které dodává společnost Pilz včetně příslušného schválení.

BEZKONTAKTNÍ MAGNETICKÉ BEZPEČNOSTNÍ SPÍNAČE PSENMAG

Kompaktní konstrukce spínačů PSENmag Vám ušetří místo při jejich instalaci. Konektory a kabely pro všechny směry instalace a rozběhu i zajištěná spínací vzdálenost 3 nebo 8/10 mm umožňují flexibilní montáž. Využijte výhod rychlé a pohodlné instalace bezpečnostního spínače!

Novinka: Potvrzení o dlouhé době životnosti bezpečnostního spínače PSENmag

Hodnotu B10d bezpečnostních spínačů PSENmag ve variantách PSEN ma1.4 a PSEN ma1.3 v kombinaci s PNOZmulti 2, PNOZelog nebo myPNOZ se podařilo zvýšit ze 7 milionů na 50 milionů.

Hodnota B10d podle ISO 13849-1 udává počet spínacích cyklů, u nichž u 10 % použitých spínačů dochází k potenciálně nebezpečnému selhání. PSENmag tedy vykazují mimořádně nízké mechanické opotřebení a mají velmi dlouhou dobu životnosti.

Dlouhá doba životnosti bezpečnostních spínačů PSENmag

PSENmag - varianty z ušlechtilé oceli - vysoký stupeň bezpečnosti a maximální odolnost v extrémních podmínkách

Potřebujete velmi odolný bezpečnostní spínač pro monitorování ochranných dveří a polohy? Použijte náš bezdotykový magnetický bezpečnostní spínač PSENmag v pouzdru z ušlechtilé oceli! Senzory PSENmag v provedení z ušlechtilé oceli jsou vhodné zejména pro velmi znečištěné prostory a prostory s vysokými požadavky na čistotu. Optimální jsou i pro umístění v zónách ohrožených výbuchem .

Varianty PSENmag z ušlechtilé oceli jsou mimořádně odolné vůči žáru a chladu a vyznačují se vysokou odolností vůči vibracím a nárazům . Díky vysoké hodnotě B10d mají velmi dlouhou dobu životnosti. Příjemně nekomplikovanou diagnostiku zaručují přídavné signalizační kontakty a integrované LED.

Vsaďte na bezpečné a hospodárné řešení od firmy Pilz: Zkombinujte senzory PSENmag v provedení z ušlechtilé oceli s malými řídicími jednotkami PNOZmulti nebo s bezpečnostními relé PNOZsigma!

Využijte výhod, které nabízejí PSENmag!
  • Zaručená hospodárnost a dlouhá životnost - díky mechanické odolnosti vůči opotřebení
  • Instalaci úsporná jak z hlediska místa, tak i času
  • Komfortní diagnostika pomocí přídavného signalizačního kontaktu a LED
  • Spolehlivost neovlivní ani otřesy, ani vibrace
  • Použitelnost při silném znečištění a v přísných hygienických podmínkách
  • Vysoké bezpečnost i v prostorách ohrožených výbuchem
  • Bezpečné kompletní řešení ve spojení s vyhodnocovacími jednotkami Pilz

BEZKONTAKTNÍ MAGNETICKÉ BEZPEČNOSTNÍ SPÍNAČE PSENMAG

Použití bezpečnostního spínače v různých oborech
  • Magnetický princip činnosti
  • Pro aplikace do PL e podle EN ISO 13849-1, resp. SIL 3 podle EN IEC 62061
  • Možný certifikát pro použití v prostorách ohrožených výbuchem podle směrnice ATEX
  • Spínací vzdálenosti od 3 do 8 mm
  • Vhodné i pro zapojení do série
  • Pravoúhlá nebo oblá konstrukce
  • Krytí: IP65 , IP65,IP6K9K
  • S kontrolkami LED nebo bez
  • K dispozici také jako verze s pevným kabelem
PSENmag pro aplikace s vysokými bezpečnostními standardy

Naše magnetické senzory PSENmag jsou vzhledem k vysokému zajištění proti manipulaci velmi vhodné pro monitorování ochranných dveří a poloh v jakýchkoli aplikacích. Naše magnetické snímače nabízejí možnost skryté montáže. Přitom bezpečnostní snímače zůstávají funkční i po zakrytí nemagnetickými materiály.

PSENmag jsou mimořádně vhodné pro využití v klasických strojích a výrobních zařízeních. Bezpečnostní spínače jsou však vhodné i pro sektory s vysokými hygienickými nároky - např. potravinářství, obalový průmysl nebo farmaceutický průmysl.

www.pilz.com

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP