www.modernitovarna.com
INTERROLL

Společnost Interroll zakládá novou servisní organizaci

Sant'Antonino, Švýcarsko. Společnost Interroll rozšiřuje svoji nabídku služeb, aby stále lépe uspokojovala potřeby systémových integrátorů a koncových uživatelů po celém světě. Aby tohoto cíle snáze dosáhla, rozhodla se postavit své služby pro nové i stávající zákazníky, uváděné na trhu pod názvem „Interroll Lifetime Service“, na nový organizační základ. Vytvořila proto v Sinsheimu v Německu centrální servisní jednotku, která odpovídá za management dodávek náhradních dílů, opravy, údržbu, instalační služby a školení v celé Evropě.



Ústředním prvkem nové organizace je centrální sklad standardních náhradních dílů vybudovaný v Ketschu poblíž Heidelbergu, který je provozován efektivním logistickým partnerem. To je místo, kde je uloženo více než 90 % provozně důležitých náhradních dílů pro klíčové produkty a dopravníkové moduly určené pro řešení toku materiálu, které jsou založené na modulárních platformových řešeních společnosti Interroll. Centrální poloha v Evropě, přímé napojení na hlavní dálkové dopravní osy a blízkost frankfurtského letiště zajišťují rychlé dodávky náhradních dílů všem evropským zákazníkům a uživatelům. V závislosti na příslušné servisní smlouvě je dodání mnoha objednávek garantováno do 24 hodin. To platí také pro běžné a generální opravy produktů, jako jsou bubnové motory, speciální dopravníkové moduly a klíčové produkty dopravníkového systému palet Smart Pallet Mover (SPM), za které je odpovědný centrální závod v Baalu poblíž Düsseldorfu a decentralizované opravny v různých evropských zemích.
 
 
Společnost Interroll zakládá novou servisní organizaci
  
Nová servisní organizace s názvem „Global Lifetime Service“, zahrnuje také přibližně 100 kvalifikovaných zaměstnanců servisu Interroll v různých evropských dceřiných společnostech a certifikované partnery, kteří jsou odpovědní za poskytování zákaznicky orientované podpory a provádění příslušných služeb údržby, oprav a instalace v celé Evropě, v rámci působnosti centrální servisní jednotky v Sinsheimu, centrálního skladu v Ketschu a jednotlivých opravárenských zařízení.

„Spokojenost zákazníků je naší nejvyšší prioritou, proto je logické, že naše služby rozšiřujeme. Reorganizací naší servisní organizace sloužící systémovým integrátorům významně zvyšujeme efektivitu a výkon našeho zákaznického servisu. Ale nejen to. Navíc vytváříme základ pro to, abychom mohli ještě rychleji vyvíjet a nabízet inovace v oblasti služeb,“ vysvětluje Jens Strüwing, výkonný viceprezident pro produkty a technologie skupiny Interroll Group.
 
 
Společnost Interroll zakládá novou servisní organizaci
 
Nová servisní organizace, která je v rámci skupiny zřízena jako hospodářské středisko, bude podporovat nové i stávající zákazníky dodávkami potřebných náhradních dílů. Kromě toho bude poskytovat služby instalace a údržby, jako jsou uvedení do provozu na místě, údržba, kontroly a opravy, a bude nabízet optimalizaci stávajících řešení založených na technice Interroll. Navíc bude poskytovat služby on-line podpory pro opatření preventivní údržby a školení. Po Evropě dojde k odpovídající reorganizaci marketingu střediska Interroll Lifetime Service také v Americe a Asii.
 

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP