www.modernitovarna.com
Moxa

Průmyslové inteligentní switche dosahují síťové interoperability a integrace rychleji než dříve

Společnost Moxa oznamuje, že do své rodiny průmyslových switchů, které nesou ocenění Red Dot, přidala další řadu SDS-3016. Nové přírůstky mají gigabitový uplink, osm portů navíc a snadno konfigurovatelný profil pro průmyslovou automatizaci (IA – Industrial Automation), který umožňuje technikům rychle zpracovat rostoucí objemy dat, typické pro chytrou výrobu. Cílem společnosti Moxa vždy bude zajistit svým zákazníkům, aby mohli okamžitě dosáhnout síťové interoperability a integrace.

Průmyslové inteligentní switche dosahují síťové interoperability a integrace rychleji než dříve
Automatizační inženýři ve snaze udržovat spolehlivých chod výrobních procesů kladou stále větší důraz na stav komunikačních sítí závodu. Toho se často dosahuje monitorováním dat a stavu sítě ze systémů SCADA/HMI, které umožňuje inženýrům předcházet výpadkům komunikace.

„Rozhodli jsme se vyvinout průmyslové inteligentní switche řady SDS-3000 s designem 3-2-1, abychom zjednodušili průmyslovou komunikaci. K dispozici jsou tři předkonfigurované protokoly IA, dvě možnosti instalace a jednostránková obrazovka pro snadnou konfiguraci. Switche nové řady SDS-3016 mají dodatečný otočně kódovaný přepínač DIP, který je umístěn na spodní straně zařízení a umožňuje technikům rychle switch nastavit podle profilu bez použití webového prohlížeče,“ poznamenala Elsa Liu, produktová manažerka společnosti Moxa.

Inteligentní switch (přepínač) je navržen speciálně pro automatizační techniky a výrobce automatizovaných strojů. Switch zahrnuje pouze funkce, které automatizační technici a výrobci strojů skutečně potřebují, a co je důležité, nevyžaduje specializované znalosti o komunikačních sítích. Jsme přesvědčeni, že inteligentní switch je ideální produkt pro uživatele z oblasti průmyslové výroby, zvláště pro výrobce strojů, kteří využívají koncept průmyslového internetu věcí (IIoT) a průmyslu 4.0.

Technická data inteligentních switchů řady SDS-3016:
√ 14+2G-portový inteligentní switch pro gigabitový Ethernet,
√ 3 průmyslové protokoly: EtherNet/IP, PROFINET a Modbus/TCP,
√ 2 možnosti instalace: na lištu DIN nebo do racku,
√ jednostránková obrazovka GUI pro snadnou konfiguraci zařízení a diagnostická hlášení o stavu portů,
√ konfigurace v jednom kroku, která umožňuje plnou integraci se systémy SCADA/HMI/NMS,
√ podpora síťové redundance RSTP/STP/MRP(Client),
√ kompaktní formát a malé rozměry pro instalaci do stísněných prostor.

www.moxa.com

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP