www.modernitovarna.com
PROSOFT TECHNOLOGY EMEA

ProSoft Technology nabízí spolehlivé komunikační brány pro vaše sítě EtherNet/IP a Modbus TCP/IP

Potřebujete data v reálném čase? Pokud jde o komunikační brány, je volba bez debat. Komunikační brány PLX30 jsou výkonná a cenově výhodná zařízení pro připojení koncových zařízení k sítím EtherNet/IP nebo Modbus TCP/IP.

ProSoft Technology nabízí spolehlivé komunikační brány pro vaše sítě EtherNet/IP a Modbus TCP/IP
Komunikační brány PLX30 nabízejí obousměrný přenos dat v reálném čase mezi zařízením a komunikační sítí.

Komunikační brány PLX30 jsou samostatné jednotky určené k montáži na DIN lištu. Mají jeden ethernetový port pro komunikaci, konfiguraci na dálku a diagnostiku a až čtyři galvanicky oddělené sériové porty. Mají slot pro paměťovou SD kartu, na níž se ukládají konfigurační soubory. V případě závady stačí kartu přenést do náhradní komunikační brány, a tím je konfigurace hotova. Významně se tak zkracuje doba odstávky při poruše.

Každá komunikační brána dokáže načítat data v reálném čase, je flexibilní z hlediska metod komunikace, má funkci podpory zotavení po poruše, umožňuje konfiguraci a diagnostiku na dálku, má široký rozsah vstupního napájení a rozšířený rozsah provozních teplot.

Každá komunikační brána pro EtherNet/IP má možnost připojení různých I/O; v síti může plnit funkci klienta nebo serveru, má databázi 4 000 slov, funkce CIP a PCCC Messaging, add-on profily pro RSLogix 5000/Studio 5000 verze 20 atd. I/O připojení umožňují komunikaci zařízením, jako jsou panely HMI a SCADA, elektroměry nebo počítadla průtoku.. Komunikační brána může být nakonfigurována tak, aby odesílala data do PLC-5, SLC nebo HMI či jiných zařízení využívajících zprávy protokolu CIP, nebo je z nich přijímala.

Každá brána Modbus TCP/IP má až deset klientských a deset serverových připojení, databázi s 4 000 slovy a 160 plně konfigurovatelných příkazů.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP