www.modernitovarna.com
INTERROLL

Interroll představuje nový svislý třídič s příčnými pásy

Sant'Antonino, Švýcarsko/Sinsheim, Německo. Prostorově úsporný, energeticky účinný a se snadnou údržbou: nový svislý třídič MX 018V od firmy Interroll usnadňuje integrátorům a jejich koncovým zákazníkům vstup do světa systémů s třídiči s příčnými pásy. Především provozovatelé kurýrních a balíkových služeb, zásilkové obchody a poskytovatelé logistických služeb tak získají schopnost manipulovat s nejrůznějším zbožím prostorově úsporným, šetrným a energeticky účinným způsobem prostřednictvím jediné technické infrastruktury s vysokým počtem koncových bodů. Uživatelé zároveň oceňují výkon a ekonomické přednosti osvědčených, mechanicky poháněných třídičů s příčnými pásy od společnosti Interroll.



U nového svislého třídiče s příčnými pásy MX 018V, který nahrazuje předchozí typ ST 6130, byla dopravní rychlost přepravovaných jednotek zvýšena z 1,6 m/s na 1,8 m/s. Kromě toho byla zvětšena maximální délka prodloužení z 80 metrů na 180 metrů. S novým třídičem lze dosáhnout výkonu až 14 000 kusů za hodinu a přepravovat zboží o hmotnosti až 35 kg. Třídič dokáže v provozu třídit širokou škálu různých předmětů - od kartonových krabic a balíků, maxi dopisů a poštovních pytlů až po polybagy apod. Použití energeticky účinných motorů s převodovkou snižuje ve srovnání s konvenčními pohony třídičů jejich energetickou náročnost.

Řízení třídičů Interroll podle požadavkůNový svislý třídič MX 018V s příčnými pásy lze na přání rychle a bezpečně uvést do provozu pomocí modulárního a autonomního systému řízení strojů od společnosti Interroll. Tento systém typu plug-and-play mohou integrátoři jednoduše připojit k příslušnému místnímu systému pro správu zboží.

„Základ nového řešení je současně jeho výhoda, kterou nabízí našim zákazníkům. Proto je nový svislý třídič MX 018V s příčnými pásy založen na naší moderní platformě, která se již používá v horizontálním vysoce výkonném třídiči s příčnými pásy MX 025H. To našim zákazníkům a uživatelům přináší mimo jiné výhody použití osvědčené techniky, krátké dodací lhůty a rychlé dodávky náhradních dílů v rámci služby Interroll Lifetime Service. Současně lze systém díky modulární rozšiřitelnosti plynule přizpůsobit specifickým požadavkům uživatele. Jedním z příkladů je volitelně dostupný horní přivaděč, který je založen na inovativních přívodních dopravnících pro třídiče s příčnými pásy,“ vysvětluje Steffen Flender, výkonný ředitel společnosti Interroll Automation GmbH.

V současné době pracuje na celém světě již přibližně 500 třídičů, a to u předních zákazníků, jako jsou firmy Amazon, DHL, FedEx, UPS, Hugo Boss, Inditex (ZARA), Zalando, Swiss Post, Österreichische Post nebo China Post. Jednou z hlavních příčin celosvětového úspěchu je základní mechanický princip třídicí platformy Interroll. Na rozdíl od konkurenčních produktů je počet elektronických komponent v třídičích Interroll udržován na co nejnižší úrovni. Tento unikátní konstrukční princip zaručuje maximální dostupnost, dlouhou životnost, minimální provozní náklady a rychlou návratnost investice.


Interroll představuje nový svislý třídič s příčnými pásy
Interroll představuje nový svislý třídič s příčnými pásy

Interroll představuje nový svislý třídič s příčnými pásy
Interroll představuje nový svislý třídič s příčnými pásy
Nový vertikální třídič s příčnými pásy MX 018V má maximální délku prodloužení 180 metrů a dopravní rychlost 1,8 m/s.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP