www.modernitovarna.com
EPLAN

EPLAN má tři nová zastoupení: v Japonsku, Jihoafrické republice a Turecku

Společnost EPLAN, dodavatel inženýrských řešení, která má v současné době více než 700 zaměstnanců, pokračuje i v letošním roce, kdy slaví třicet let od svého založení, v expanzi: nová zastoupení byla otevřena v Japonsku a v Jihoafrické republice. Také klienti v Turecku budou moci zanedlouho využít přímou podporu místních odborníků na systémy CAE od firmy EPLAN. Zákazníci v těchto třech zemích byli až dosud podporováni pouze prostřednictvím spolupracujících partnerů.

EPLAN má tři nová zastoupení: v Japonsku, Jihoafrické republice a Turecku

Foto: «Naši zákazníci, z nichž mnozí působí na mezinárodním poli, mají prospěch z široké působnosti společnosti EPLAN na světovém trhu a stálé vysoké kvality jejích služeb,» vysvětluje Haluk Menderes, výkonný ředitel společnosti EPLAN Software & Service.

Monheim, 18. června 2014: EPLAN pokračuje v expanzi: Japonsko, Jihoafrická republika a Turecko jsou země, v nichž vznikla nová přímá zastoupení tohoto dodavatele řešení.

Počátkem roku 2014 byla založena firma EPLAN Software & Services K.K. se sídlem v Tokiu. Ve vedení firmy jsou Shinya Nito jako výkonný ředitel a Dr. Carsten Metelmann jako ředitel pro mezinárodní obchod. Nové zastoupení vzniklo za intenzivní spolupráce s místním zastoupením sesterské společnosti Rittal, která je na japonském trhu aktivní už 25 let a dodává zde řešení pro návrh rozváděčů řídicích systémů.

Japonsko je jeden z největších trhů pro software i strojní výrobu. Společnost EPLAN se chce intenzivněji podílet na tomto rychle se rozvíjejícím trhu softwaru pro inženýring a současně chce využít svých znalostí a zkušeností na poli globalizace. Například firma Mitsubishi zařadila v loňském roce Electric EPLAN do svého partnerského programu eF@ctory Alliance.

Začátkem června zahájilo svou činnost i zastoupení EPLAN Software & Services (Pty) Ltd. v Jihoafrické republice, a to pod vedením Johana Reynekea jako výkonného ředitele. Zastoupení sídlí v Edenvale nedaleko Johannesburgu v sousedství zastoupení firmy Rittal. Obchodní a technická podpora pro tuto oblast ohledně řešení EPLAN pro návrh elektrických a fluidních schémat a návrh kabelových svazků, bude vedena právě z těchto prostor. S postupně rozrůstajícím týmem se rozšíří i nabídka dalších služeb, jako jsou například školení nebo konzultace.

Společnost EPLAN byla před založením nového zastoupení v Jihoafrické republice po deset let zastupována svým partnerem, a proto může přímo navázat na své komerční úspěchy. Zejména automobilový průmysl zde nabízí velký potenciál.

Další zastoupení vznikne v Turecku: začátkem července 2014 zahájí svou činnost obchodní firma EPLAN Yazılım ve Yazılım Hizmetleri A.S. v Istanbulu. Její tým pod vedením výkonného ředitele Özgüra Emekliho bude přímo a komplexně podporovat zákazníky v oborech souvisejících s konstrukcí strojů a výrobních linek až po automobilový průmysl.

Turecko nabízí potenciál růstu díky své diverzitě. Dodavatel řešení proto očekává uplatnění nejen v klasických oborech, mezi něž patří konstrukce strojů a zařízení nebo automobilový průmysl, ale také v oborech, jako jsou těžký průmysl nebo konstrukce rozváděčů pro řídicí systémy.

Plánujeme dvouciferný růst
Společnost EPLAN si klade vysoké cíle: přímý přístup na rostoucí trhy je základním předpokladem pro dosažení dvouciferného růstu na mezinárodním poli. «Jako výrobce inženýrských řešení můžeme svůj sortiment produktů a komplexních služeb nabízet lépe a rychleji,» vysvětluje Haluk Menderes, výkonný ředitel společnosti EPLAN Software & Service. Ale to není jediná příležitost, kterou výkonný ředitel zmiňuje: « Naši zákazníci, z nichž mnozí působí na mezinárodním poli, mají prospěch z široké působnosti společnosti EPLAN na světovém trhu a stálé se zvyšující kvality našich služeb.» To zaručuje, že zákazníci dostanou vždy optimální podporu, ať jde o konzultace, nebo implementaci a využití inženýrských řešení, a to i v mezinárodním měřítku. Navíc se na mezinárodním trhu prosazujeme společně s firmou Rittal, jejíž strategie je vyjádřena heslem «Rittal – The System». V uvedených zemích nám kromě toho pomáhá i naše partnerství s předními dodavateli, jako je například firma Phoenix.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP