www.modernitovarna.com
NSK

Katalog NSK ProKIT je nyní dostupný v PDF

Společnosti, které obsluhují trh s náhradními díly pro automobily (AAM – Automotive Aftermarket) nyní mohou s výhodou využívat nový katalog NSK ProKIT v PDF. Stejně jako v online verzi vydané v roce 2020 zde distributoři, velkoobchodníci a servisní technici zjistí, že i katalog v PDF pokrývá celou řadu ložisek nábojů kol ProKIT od společnosti NSK pro trh AAM.

Katalog „ProKIT – Sady ložisek kol“ obsahuje podrobné informace o produktech doplněné obrázky a schématy, jakož i výkresy s rozměry ložisek kol a jejich použití ve vozidlech. Řešení ProKIT jsou řazena podle referencí výrobců na ložiska pro osobní a pro lehká užitková vozidla, což usnadňuje procházení a výběr správné sady ložisek kol.

Nabídka ProKIT obsahuje všechny komponenty potřebné pro montáž ložisek, včetně pojistných kroužků, těsnění a upevňovacích šroubů. Prostřednictvím QR kódů na obalu je možné najít podrobné informace o produktu, jeho použití a sledovatelnosti původu.

Důležité je, že balíčky ProKIT pro AAM obsahují jen 100% originální ložiska, která jsou specifikována, testována a schválena příslušnými OEM. Společnost NSK používá pouze schválené zdroje oceli, maziv a těsnění, aby zajistila stejné parametry produktů ProKIT, ať pocházejí z jakéhokoliv výrobního závodu NSK – všechny mají akreditaci ISO.

Katalog NSK „ProKIT – Sady ložisek kol“ je nyní dostupný v angličtině, ale další jazykové verze se připravují. Soubor PDF je dostupný ke stažení na:  www.nskeurope.com/en/Automotive-Aftermarket/catalogue-parts.html
 
- Katalog NSK „ProKIT – Sady ložisek kol“, který je k dispozici ke stažení ve formátu PDF, usnadňuje procházení a výběr správné sady ložisek kol


Katalog NSK ProKIT je nyní dostupný v PDF
 

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP