www.modernitovarna.com
Alfalaval News

Nová čistící tryska Alfa Laval PlusClean přináší revoluci v čištění nádrží díky 100% pokrytí

Uvedení nové čisticí trysky Alfa Laval PlusClean® představuje pro širokou nabídku společnosti Alfa Laval v oblasti čištění nádrží obrovský skok vpřed. Tryska PlusClean přináší dosud nevídané100% pokrytí při čištění nádrže, až 80% úsporu nákladů na vodu a čisticí média a nulovou kontaminaci produktu.

Nová čistící tryska Alfa Laval PlusClean přináší revoluci v čištění nádrží díky 100% pokrytí

V kombinaci s nahoře namontovaným čistícím zařízením nádrže a instalací v jedné rovině se stěnou nebo dnem nádrže zvyšuje zařízení PlusClean produktivitu a snižuje celkové náklady na vlastnictví.

Žádné vnitřní zastíněné plochy, nehrozí riziko kontaminace
„Integrace čisticích trysek Alfa Laval PlusClean do jakéhokoli procesu čištění nádrží znamená, že se nečistoty nemají kam schovat,“ říká Janne Pedersen, globální správce portfolia, čištění nádrží, Alfa Laval. „Nyní je příslib optimálního čištění nádrží skutečně slibem, který můžeme dodržet. Žádné vnitřní zastíněné plochy a žádné riziko kontaminace. Tečka.“

Snadná instalace, jednoduché použití
Díky optimalizovanému, vysoce účinnému tvaru ostřiku poskytuje tryska PlusClean 100% pokrytí zastíněných ploch, které jiné trysky pro čištění nádrží opomíjejí. Čisticí tryska, která se instaluje v jedné rovině se stěnou nebo dnem nádrže, disponuje revoluční vestavěnou funkcí regulace, která usnadňuje instalaci, zefektivňuje provoz a poskytuje dokonalé pokrytí při čištění zastíněných ploch, například pod břity míchadla. Tím je zajištěno důkladné vyčištění nádrže, kterému se jiná zařízení s obdobnou funkcí nevyrovnají.

Konkurenční výhoda
Tato inovativní čisticí tryska, která je ideální pro farmaceutický, mlékárenský, potravinářský a nápojový průmysl i pro průmysl výroby produktů pro domácnost a kosmetiky, zajišťuje ještě účinnější čištění a zlepšuje efektivitu a bezpečnost procesů i kvalitu výrobků. To znamená vyšší produktivitu a posílení konkurenceschopnosti pro ty, kteří se rozhodnou začlenit systém PlusClean do svých procesů čištění nádrží.

Udržitelnost na prvním místě
Ve společnosti Alfa Laval představuje udržitelnost jádro našeho podnikání a PlusClean není výjimkou. Tato revoluční čisticí tryska přináší významné úspory nákladů na vodu a čisticí média a minimalizuje dopad na životní prostředí.

Pro použití při vysokých nárocích na hygienu
Standardně se tryska Alfa Laval PlusClean dodává jako pružinová čisticí tryska s médiem pro hygienický proces čištění nádrží. K dispozici je také speciální verze s pneumatickým pohonem. Pro sterilní a aseptické čištění nádrží je určena tryska Alfa Laval PlusClean UltraPure, která je doplněna balíčkem dokumentace Alfa Laval Q-doc, který zajišťuje plnou dohledatelnost v rámci celého dodavatelského řetězce.

Zjistěte, jak 100% dosah čištění zařízení Alfa Laval PlusClean zvyšuje výnosy a snižuje náklady. Chcete-li se dozvědět více, navštivte www.alfalaval.com/plusclean.

www.alfalaval.com

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP