www.modernitovarna.com
TME News

Moduly displejů TFT LED firmy Displaytech dostupné v Transfer Multisort Elektronik

Transfer Multisort Elektronik (TME), polský distributor součástek, informoval o možnosti objednání přímo ze skladů TME široké škály grafických TFT modulů (tenkovrstvý tranzistor) značky Displaytech, která patří do skupiny SEACOMP.

Moduly displejů TFT LED firmy Displaytech dostupné v Transfer Multisort Elektronik

Displeje typu TFT LED RGB jsou k dispozici ve velikostech od 1,8" do 7". Jsou skvělým řešením pro mnoho aplikací, mimo jiné v domácnosti, v průmyslových ovladačích, ve spotřebních výrobcích a zdravotnických prostředcích.

„Díky 25letým zkušenostem společnosti Displaytech s výrobou displejů v kombinaci s důrazem na kvalitu a přesnou reprodukci barev jsou produkty této značky oblíbené jak mezi malými, tak i velkými podniky, včetně mnoha nadnárodních korporací, které jsou přímými dodavateli součástek“, zdůrazňuje Adam Kuczyński, spoluzakladatel a ředitel vývoje TME. „Obohacením naší nabídky o displeje TFT RGB značky Displaytech můžeme našim zákazníkům pomoci zatraktivnit jejich produkty pomocí snadno dostupných součástek.“

Ovládací systém (ovladač) je připevněn přímo ke sklu displeje. Připojení k PCB desce se provádí pomocí konektoru FPC (flexibilní deska s plošnými spoji), na kterém jsou umístěny další ovládací prvky. Vysoká kvalita tak jde ruku v ruce s kompaktními rozměry a snadnou montáží.

Katalog TME již obsahuje moduly displejů Displaytech s kapacitními nebo rezistentními dotykovými panely podporujícími interaktivní uživatelské rozhraní. Pro systémové integrátory, které potřebují displeje s živými barvami a nabízí širší pozorovací úhel než klasická TFT technologie, jsou k dispozici také IPS panely (in-plane switching).

Pro více informací o produktech Displaytech, které jsou dostupné v TME, navštivte web: https://www.tme.eu/cz/katalog/p,displaytech_1691/?mapped_params=2%3A1691%3B1134%3A1478578%3B

www.tme.eu
 

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP