www.modernitovarna.com
BALLUFF

Snímače MICROmote® od firmy Balluff

Malé, ale výkonné!

Snímače MICROmote® od firmy Balluff
Miniaturní fotoelektrické snímače MICROmote® od firmy Balluff s oddělenou procesorovou jednotkou mají velký optický výkon, ale díky miniaturním LED, fotodiodám a fototranzistorům zabírají jen malý prostor. Společnost Balluff navrhla pro jejich výrobu nový, speciální a patentovaný technologický proces. Použité mikrooptické komponenty mají velkou optickou přesnost.

Snímače MICROmote® jsou ideální buď tam, kde je pro jejich instalaci málo místa, nebo pro umístění na pohyblivých strojních součástech, jako jsou uchopovače robotů, kde je rozhodující jejich malá hmotnost.

Snímače se skládají z robustních senzorů v kovovém krytu a z oddělených převodníků, které mohou být umístěny mimo provozní prostředí. Bezpečný přenos signálů mezi senzorem a převodníkem zajišťují vysoce flexibilní kabely. Tyto snímače jsou proto technickou alternativou ke snímačům s optickými vlákny. A výhoda na víc: na převodníku jsou ergonomický indikátor stavu a ovládací prvky.
Hlavice s fotoelektrickými senzory má rozměry jen pár milimetrů, ale přesto má nejen vynikající technické parametry, ale i další přednosti, Díky modularitě může uživatel vždy rychle najít ideální a cenově výhodné řešení. Nezáleží na tom, zda jde o úlohu detekovat pozice malých součástek, identifikovat a počítat určené objekty nebo určovat polohu hladiny u napěněných tekutin.

Sortiment produktů zahrnuje difuzní snímače, optické závory, snímače do vysokého vakua, vidličkové závory, ale také přesné hadicové snímače určené např. pro detekci kapalin a bublin.
Snímače MICROmote<sup>®</sup> od firmy Balluff

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP