www.modernitovarna.com
HMS Industrial Networks AB

Řada rozhraní IXXAT PC/CAN byla rozšířena o nové karty PCI

Společnost HMS nyní nabízí CAN-IB300/PCI a CAN-IB400/PCI, dvě nové karty pro sběrnici PCI, modulárně pro až čtyři rozhraní CAN, s širokou podporou v podobě ovladačů a sady nástrojů.

Řada rozhraní IXXAT PC/CAN byla rozšířena o nové karty PCI
Zařízení IXXAT CAN-IB jsou flexibilní a mají široké pole uplatnění v obecném průmyslu i v automobilové výrobě. Umožňují uživatelům připojit k počítači komunikační systém CAN a rychle a jednoduše v něm realizovat řídicí aplikace stejně jako provádět analýzu a konfiguraci sítě a řešit problémy, které se v ní mohou vyskytnout. Nabídku zařízení CAN-IB, které se skládá z karet PCIe, PCIe Mini a PCIe-104, nyní doplňují dvě nové karty PCI.

Zařízení CAN-IB mohou být vzhledem k jejich modulární konstrukci použita v široké škále úloh. Kromě až čtyř kanálů pro vysokorychlostní CAN je podporován také standard pro CAN s malou přenosovou rychlostí. Zařízení mohou být navíc vybavena až čtyřmi rozhraními LIN nebo K-Line, stejně jako specifickými rozhraními podle požadavků zákazníka. Flexibilitu umožňuje verifikovaný a otestovaný koncept, již použitý u karet PCIe – obsahuje zásuvné rozšiřující moduly a rozšiřující karty.

Obě karty jsou k dispozici ve standardním a sníženém formátu a mohou být na objednávku doplněny galvanickým oddělením.

Zatímco karta CAN-IB300/PCI je cenově výhodná pasivní karta, CAN-IB400/PCI je vybavena výkonným 32bitovým mikroprocesorem, který umožňuje inteligentní zpracování a aktivní filtrování zpráv posílaných a přijímaných kartou.

Tato vlastnost je zvláště výhodná v úlohách, kde se vyžaduje značná míra předzpracování dat.
Všechny karty CAN-IB jsou podporovány nejen ovladači IXXAT Windows Driver Package (VCI), ale i ovladači pro práci v reálném čase (ECI pro Linux, RTX, Intime, QNX a VxWorks). Podobně je k dispozici podpora IXAAT API pro CANopen a SAE J1939. Pro analýzu sítí CAN a CAN-FD nabízí HMS výkonný analytický nástroj pro Windows: IXXAT canAnalyser.

Další informace jsou k dispozici na www.ixxat.com/interfaces

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP