www.modernitovarna.com
Dormer Pramet

Dormer Pramet rozšiřuje výrobu

Dormer Pramet rozšiřuje výrobní závod v Šumperku o novou budovu o rozloze 4 500 m2, jejíž dokončení je plánováno na rok 2023.

Dormer Pramet rozšiřuje výrobu

Nová hala bude koncipována do dvoupodlažních prostor a přístaveb, které výrazně zvýší výrobu destiček. Vytvoří rovněž prostor pro modernizaci současného výrobního vybavení ve stávajících prostorech výrobní jednotky v České republice.

Toto oznámení je spojeno se 70. výročím založení výrobní jednotky vyměnitelných břitových destiček, která vyrábí řezné nástroje již od roku 1951, což přispělo k tomu, že se značka Pramet stala známou po celém světě.


Dormer Pramet rozšiřuje výrobu

V rámci rozvoje výroby jsou plánovány inovace v oblasti automatizace a robotizace tak, aby se vyhovělo budoucím výrobním požadavkům. Využití automatizace pomůže zefektivnit procesy spojené s výrobou vyměnitelných břitových destiček a zvýšit výrobní kapacity v celém areálu.

S ohledem na životní prostředí rovněž zlepšíme udržitelnost šumperského závodu. Cílem naší společnosti je celosvětově snížit emise CO2 o 50 % a do roku 2030 dosáhnout 90% recyklovatelnosti.

Nová hala bude využívat fotovoltaické panely, které budou instalovány na střeše a budou poskytovat solární energii a snižovat emise uhlíku. Jsou navrženy další plány na modernizaci kapacit pro nakládání s odpady, včetně lepšího třídění s cílem zvýšit využití recyklovatelného materiálu.

Pojďte se s námi podívat na prohlídku společnosti Dormer Pramet CZ


Dormer Pramet rozšiřuje výrobu

U příležitosti 70. výročí jsme zpřístupnili šumperský areál k virtuální prohlídce. Prostřednictvím interaktivního nástroje si můžete prohlédnout různé fáze výroby, balení a výzkum a vývoj, které se podílejí na výrobě vyměnitelných břitových destiček

Shlédněte naši virtuální prohlídku zde: https://dpsumperk.site.

Pro více informací o Dormer Pramet navštivte: www.dormerpramet.com.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP