www.modernitovarna.com
Hanwha News

HANWHA TECHWIN UVÁDÍ NOVOU PANORAMATICKOU KAMERU S TECHNOLOGIÍ INFRAČERVENÉHO PŘÍSVITU (IR)

Infračervená panoramatická kamera PNM-9031RV splňující legislativní požadavky NDAA, aktuálně představovaná společností Hanwha Techwin Europe, díky svým čtyřem objektivům zprostředkuje ucelený přehled o široké sledované oblasti bez překrývání či hluchých míst, a umožňuje tak obsluze plně se soustředit na konání ve sledovaném prostoru.

HANWHA TECHWIN UVÁDÍ NOVOU PANORAMATICKOU KAMERU S TECHNOLOGIÍ INFRAČERVENÉHO PŘÍSVITU (IR)

Díky panoramatické kameře PNM-9031RV s rozlišením 15 MPx a 4 objektivy s poměrem stran 3:1 (6720 x 2240) stačí ke sledování prostoru menší počet kamer. Produkt tak představuje mimořádně ekonomickou variantu pro všechny organizace hledající vysoce kvalitní řešení video dohledu s infračerveným přísvitem.

Nepřerušovaný monitoring i za slabého osvětlení garantuje vestavěný infračervený přísvit WiseIR společně s nezávislými zónami s automatickým i ručním nastavováním. Dosah IR u všech čtyř objektivů činí až 20 metrů. Kamera nabízí horizontální zorné pole v rozpětí 192°, resp. 65° vertikálně, jakož i značný dynamický rozsah na úrovni 120 dB. Panoramatická kamera v případě výskytu události dokáže předávat kontrolu na další kamery.

Vysokou obrazovou kvalitu doplňuje funkce automatického spojování obrazu, která zajišťuje hladké zobrazování celého širokého prostoru v jediném nepřerušeném pohledu. Obsluha si může nastavit zvláštní oblasti zájmu prostřednictvím virtuálních kanálů, které mohou spouštět výstrahy na základě inteligentní analýzy obsahu videa (IVA).

Panoramatická kamera PNM-9031RV nabízí řadu vestavěných funkcí pro analýzu obsahu videa: detekci pohybu, detekci rozostření, detekci protnutí virtuální hranice, detekci příchodů/odchodů, detekci zvuku, vytváření teplotních map a rozpoznávání výskytu/zmizení objektů. Obsluha tak může snáze vyhodnocovat děj v příslušné oblasti i vyskytující se rizika, například sledováním zón s vysokou a nízkou aktivitou v monitorovaném prostoru.

Instalaci kamery PNM-9031RV výrazně usnadňují závěsné prvky, kabelové svazky s kovovým jádrem a příchytky pro spojení pouhým zatlačením. Kamera je vybavena USB konektorem pro snadné nastavení prostřednictvím počítače nebo přes Wi-Fi pomocí volitelného USB adaptéru a aplikace Wisenet Installation.

Komentuje Uri Guterman, šéf produktového a marketingového managementu společnosti Hanwha Techwin Europe: “Nesmírně nás těší, že rozšiřujeme sortiment o tuto panoramatickou IR kameru, která nabízí průlomovou technologii za velmi výhodnou cenu.”

Další klíčové vlastnosti
Kamera dále disponuje těmito funkcemi:
  • WiseStream II – pokročilá technologie video komprese postavená na analýze pohybu k zachování kvality videa při současném snížení datových nároků.
  • Splňuje požadavky FIPS 140-2 level 2 a TPM 2.0 (Trusted Platform Module) ke zvýšení ochrany datových toků z kamery.
  • Kulatý dome kryt s tvrdou povrchovou úpravou, pryžová těsnění a kovové pouzdro na ochranu před nepřízní počasí, vandalizmem a neoprávněnou manipulací.
  • Ochrana před pronikáním prachu (IP66 a NEMA 4X).
  • Ochrana na úrovni IK10 – nejvyšší možná úroveň ochrany před fyzickým poškozením se zohledněním většiny druhů vandalizmu.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP