www.modernitovarna.com
EWON

Společnost eWON představuje nové funkce umožňující přístup k vzdáleným datům a jejich zobrazování

Společnost eWON na veletrhu SPS IPC Drives 2014 představí dvě důležité nové funkce svého hlavního produktu eWON Flexy: vestavěné webové rozhraní HMI ViewON3 a vzdálený přístup prostřednictvím připojení Wi-Fi. Modulární směrovač M2M eWON Flexy, kterého se prodalo mnoho tisíc kusů a je používán po celém světě, díky těmto dvěma novým funkcím získává pevné postavení v éře „internetu věcí“.

Společnost eWON představuje nové funkce umožňující přístup k vzdáleným datům a jejich zobrazování
eWON Flexy je první průmyslový modulární směrovač M2M (a datová brána), který výrobcům OEM a systémovým integrátorům umožňuje propojit vzdálené lokality v prostředí, kde se neustále mění komunikační technologie, a univerzálně komunikovat s nejrůznějším vybavením v terénu bez ohledu na použitý protokol.

ViewON 3: výkonné webové rozhraní HMI
Díky rozhraní viewON3 máte vzdálené monitorování a diagnostiku zařízení na dosah ruky. Rozhraní viewON v kombinaci s řešením cloudové konektivity Talk2M od společnosti eWON umožňuje přistupovat ke vzdáleným zařízením a vybavení z libovolné mobilní platformy. ViewON je pokročilé grafické rozhraní umožňující vytvářet animované stránky HMI pro směrovač eWON Flexy. Rozhraní viewON 3 nyní obsahuje technologie HTML5 a CSS3, které nabízejí plnou kompatibilitu s tablety a smartphony. Jedná se o neocenitelný nástroj umožňující rozhodování a diagnostiku v reálném čase.

Wi-Fi: bezproblémový vzdálený přístup k internetu
Směrovač eWON Flexy je nyní vybavený rozšiřující kartou Wi-Fi. V našem světě poznamenaném rozvojem „internetu věcí“ je zřejmé, že bezdrátová technologie je klíčem k budoucnosti průmyslové automatizace. Předně platí, že pomocí Wi-Fi se můžete připojit k internetu, aniž byste museli být připojeni k firemní síti LAN, což usnadňuje správu zabezpečení sítě. Rozšíření typu Wi-Fi, jako je rozšíření použité ve směrovači eWON Flexy, dále představuje výkonný záložní přístup k internetu pro průmyslové aplikace M2M. A konečně technologie Wi-Fi nabízí vysokorychlostní přístup, který je zdarma a lze jej snadno zřídit (nejsou nutné kabely apod.).

Společnost eWON zve novináře z celého světa na setkání na veletrhu SPS/IPC/Drives 2014 v německém Norimberku. Budete se zde moci seznámit se zmíněnými novými funkcemi, osobně se setkat s panem Serge Bassem, ředitelem společnosti eWON, a diskutovat o aktuálním tématu, které je společnosti eWON blízké: „Jsou technologie vzdáleného přístupu připravené na příští průmyslovou internetovou revoluci?“
Setkání se bude konat ve středu 26. listopadu od 18 hodin v hale 10, stánek 420. K dispozici bude bar a občerstvení.

Chcete-li získat další informace nebo si domluvit rozhovor, kontaktujte prosím:
Gérald Olivier, +32 67 709 140 / +32 484 79 44 72, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

O společnosti eWON:
Společnost eWON je belgický výrobce průmyslových směrovačů a autor inovativního cloudového řešení vzdáleného přístupu Talk2M. Společnost eWON se během uplynulých 10 let stala předním hráčem na trhu inteligentních směrovačů pro vzdálený přístup prostřednictvím internetu a spolupracuje s výrobci programovatelných logických automatů a automatizačních systémů na celém světě. Společnost eWON vyniká svými špičkovými odbornými znalostmi moderních technologií, vynikající znalostí potřeb průmyslu v oblasti vzdáleného přístupu a také svou inovativností, nadšením, integritou, kvalitou a dlouhodobou vizí. Společnost sídlí ve městě Nivelles nedaleko Bruselu.
Další informace o společnosti eWON naleznete na webové stránce www.ewon.biz.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP