www.modernitovarna.com
Pilz News

BEZPEČNÁ AUTOMATIZACE PŘI BALENÍ

Flexibilní řešení pro bezpečnost zaměstnanců a strojů při automatizaci v obalovém průmyslu.

BEZPEČNÁ AUTOMATIZACE PŘI BALENÍ

Efektivní procesy balení vyžadují v obalovém průmyslu vysoký stupeň automatizace. Směrnice o strojních zařízeních přitom současně klade závažné požadavky na bezpečnost funkcí automatizace v obalovém průmyslu. Zejména při automatizaci procesů primárního balení, v tzv. kritické infrastruktuře, jsou kladeny velmi vysoké požadavky na robustnost používaných produktů a ochranu před manipulací. Balicí linky vyžadují velký počet čisticích procesů a přísné kontroly kvality. Důležitá je reprodukovatelnost výrobních procesů, ale stejně tak i řízení přístupů a oprávnění pro jednotlivé pracovníky a ochrana osobních údajů.

Postavíme se k problému společně
Podporujeme výrobce a provozovatele balicích strojů při provádění jejich automatizace. Jako uznávaný a spolehlivý poskytovatel služeb v oblasti bezpečnosti strojů jsme připraveni poskytnou podporu tuzemským i zahraničním podnikům.

Vsaďte na moderní a inteligentní technologie a řešení v oblasti bezpečnosti člověka i stroje a využijte rozsáhlou nabídku služeb, která zahrnuje vše od hodnocení rizik až po kompletní inženýring. Na základě více než 30letých zkušeností v oboru poskytujeme praktické odpovědi na všechny obecné i specifické otázky v souvislosti s bezpečností.

Do naší nabídky zahrneme Vaše potřeby a vyhodnotíme rizika, která připadají v úvahu v místě instalace stroje. Projdeme s Vámi celým procesem inženýringu, převezmeme za Vás činnosti související s udělením značky CE podle směrnice o strojních zařízeních 2006/42/ES a zajistíme právní jistotu pro Vaše balicí zařízení a pracovníky.

Vaše výhody
  • Rozsáhlý sortiment produktů a nabídka služeb pro obalový průmysl
  • Ucelená řešení v oblasti Safety a Security
  • Individuální konzultace pro řešení zaměřená na potřeby
  • Know-how týkající se mezinárodních norem a směrnic získané dlouholetou praxí v oboru
  • Analýza rizik a koncepce bezpečnosti pro kompletní strojní park
  • Flexibilita díky otevřeným rozhraním a decentralizované systémové architektuře
  • Úspora času a nákladů pomocí jednoduchého konfiguračního a programovacího softwaru

www.pilz.com

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP