www.modernitovarna.com
TME News

TME dodává technologii nezbytnou pro pokročilá řešení z oblasti automatizace budov a průmyslu

Nové výrobky od klíčových dodavatelů – Sonoff a DFRobot. společnost Transfer Multisort Elektronik (TME) oznámila zařazení dvou nových výrobků usnadňujících vytváření elektronických systémů s vlastnostmi a funkcemi nové generace do své nabídky. Obě novinky budou mít rozhodující vliv na rozvoj pracovních a bytových prostor tak, aby byly inteligentnější a bezpečnější.

TME dodává technologii nezbytnou pro pokročilá řešení z oblasti automatizace budov a průmyslu

Za prvé se jedná o dotykové spínače Sonoff TX. Tyto výrobky byly zkonstruovány se záměrem použití v moderních domech a kancelářích a vyznačují se snadností montáže. Mohou být doplněním nových systémů nebo instalovány v již existujících řešeních. Tlačítka (až 3 na každé jednotce, v závislosti na modelu) jsou vybavena podsvětlením, které informuje uživatele o jejich aktivaci.

Lze je rovněž obsluhovat pomocí mobilních zařízení nebo hlasem – propojením s Amazon Alexou nebo Google Asistentem prostřednictvím sítě Wi-Fi nebo infrastruktury LAN. Dotykové spínače jsou dostupné ve dvou různých formátech (86 mm x 86 mm x 35 mm nebo 120 mm x 74 mm x 38 mm) a napájejí se napětím 100 VAC až 240 VAC. Jsou dostupné verze v bílých a černých krytech, díky tomu je lze přizpůsobit estetice okolí, ve kterém budou instalovány. Více informací je dostupných na adrese: https://www.tme.eu/cz/katalog/automatyka_100124/p,sonoff_1752/?mapped_params=2:1752;2390:1885455


TME dodává technologii nezbytnou pro pokročilá řešení z oblasti automatizace budov a průmyslu

TME obohatilo rovněž portfolio nabízených čidel plynu DFRobot. Továrně kalibrovaná čidla se dodávají jako sestavy obsahující bázový modul a kabeláž. Kabel umožňuje připojení čidla k libovolné desce mikrokontroléru – včetně modelů ESP32, Raspberry Pi a Arduino. Komunikace s čidlem může probíhat pomocí tří různých rozhraní: analogového, I2C nebo UART.

Čidla plynu DFRobot byla optimalizovaná z hlediska integrace do multifunkčních zařízení, ve kterých musí být kvalita vzduchu stále monitorovaná s ohledem na omezené možnosti jeho cirkulace. Najdou uplatnění mezi jiným v dolech, skladech a zpracovatelských závodech. Nabídka zahrnuje verze určené k detekci kyslíku (O), oxidu uhelnatého (CO), sirovodíku (H2S), chlóru (CL2), čpavku (NH3), oxidu siřičitého (SO2), oxidu dusičitého (NO2), ozónu (O3), vodíku (H2), chlorovodíku (HCL), fluorovodíku (HF) a fosfanu (PH3). Více podrobností ohledně čidel lze najít na stránce: https://www.tme.eu/cz/katalog/?search=DFRobot+gas+sensor+&s_field=1000011&s_order=desc

Adam Kuczyński, spoluzakladatel a ředitel pro rozvoj v TME, zdůrazňuje: „Větší úroveň automatizace je dnes vyžadovaná jak v domácím prostředí, tak i průmyslovém. Díky vysoké přesnosti monitorování parametrů vzduchu a pokročilým technologiím z oblasti interfejsů uživatele, dostupným v nabídce TME, se přičiňujeme k rozvoji takových prostředí”.

www.tme.com

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP