www.modernitovarna.com
EATON News

Chraňte se proti výpadkům elektřiny pomocí UPS od firmy Eaton

Blíží se léto, tedy i sezóna bouřek, a to znamená zvýšenou potřebu chránit svoji elektroniku proti přepětí a výpadku elektřiny. Využít můžete přepěťové ochrany a záložní zdroje od společnosti Eaton, která nabízí mnoho řešení pro firmy i domácnosti. Předcházet zničení drahého vybavení a koupi nového se vám vyplatí.

Chraňte se proti výpadkům elektřiny pomocí UPS od firmy Eaton

Zkratka UPS označuje zdroj nepřerušovaného napájení. Jednoduše řečeno, jde o chytřejší a výkonnější power banku, která se zapne ve chvíli, kdy dojde k výpadku napájení. Právě konec jara a léto je spojené s bouřkami, které mnohdy dosahují vysoké intenzity a mohou mít ničivé následky. Zejména v tomto období je tak třeba myslet na ochranu vaší elektroniky. Společnost Eaton je špičkou v oblasti distribuce elektrické energie a ochraně elektrických obvodů a záložních zdrojů.

Výhody Eaton 3S Mini
Poslední novinkou je UPS Eaton 3S Mini. Jejím hlavním tahákem je baterie, která udrží připojené zařízení až několik hodin v provozu i po výpadku centrálního napájení. Výhody výdrže baterie jsou nesporné. Pokud vám vypadne proud například v objektu firmy sledované IP kamerami, vaše kamera tak bude natáčet i ve chvíli, kdy je objekt nejzranitelnější. Pokud s UPS, které nahrazuje napájecí kabel, propojím WiFi router, vyhnete se při krátkém výpadku napájení zdlouhavému restartu zařízení. V jiných případech můžete elektroniku v klidu vypnout a případně si uložit potřebné věci. Baterii na to budete mít vždy připravenou. O postupném vybíjení vás informují LED diody na přední straně zařízení.

Předností Eaton 3S Mini je, jak napovídá název, malá velikost. Další výhodou je snadné zapojení, a to pomocí čtyř typů výstupních konektorů, které naleznete v základním balení. UPS Eaton 3S Mini navíc disponuje čtveřicí výstupních napětí, a zajišťuje tak maximální kompatibilitu se zálohovaným zařízením. Připojení vám zabere jen pár vteřin.

Nový model je perfektní v kombinaci se síťovými prvky a IP kamerami a také s malými chytrými spotřebiči. Zejména u zařízení, která musí běžet bez přestávky, výhod UPS využijete opravdu na maximum.

Další UPS zařízení
Společnost Eaton nabízí také další UPS zařízení, která jsou vhodná pro použití v domácnostech a k ochraně samostatných pracovních stanic. Eaton 5E je UPS s line interactive topologií, který poskytuje úspornou a spolehlivou ochranu napájení proti jeho výpadkům a špatné kvalitě. Díky malým rozměrům může být zdroj Eaton 5E snadno umístěn buď v kanceláři, nebo v domácnosti. Řada Eaton Ellipse ECO je zdroj UPS s vestavěnou vysoce výkonnou přepěťovou ochranou. Toto zařízení rovněž chrání datová připojení, jako například Ethernet, Internet a telefonní linky. Eaton Ellipse ECO s funkcí EcoControl umožňuje úsporu energie až 25 % v porovnání s předchozími generacemi UPS.

Záložní zdroj UPS by měl být v každé moderní domácnosti a firmě, bohužel jde o opomíjenou součást. Přitom díky jednorázové investici se v budoucnu vyhnete zbytečným starostem a nemalým výdajům.
 
www.eaton.com

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP