www.modernitovarna.com
Pilz News

NOVÉ MODULÁRNÍ BEZPEČNOSTNÍ RELÉ MYPNOZ SPOLEČNOST PILZ ZÍSKALO MEZINÁRODNÍ CENU RED DOT AWARD – CENU ZA VYNIKAJÍCÍ DESIGN!

V novém modulárním bezpečnostním relé myPNOZ od experta na automatizaci Pilz se setkává inovační schopnost s „dobrým“ designem. To potvrdila Red Dot Jury vyznamenáním Red Dot Design Award v kategorii „Industrial Equipment, Machinery and Automation“.

NOVÉ MODULÁRNÍ BEZPEČNOSTNÍ RELÉ MYPNOZ SPOLEČNOST PILZ ZÍSKALO MEZINÁRODNÍ CENU RED DOT AWARD – CENU ZA VYNIKAJÍCÍ DESIGN!

Modulární bezpečnostní relé myPNOZ umí monitorovat funkce jako nouzové zastavení, bezpečnostní brány nebo dvouruční obsluha. Důležitým charakteristickým znakem modulárního bezpečnostního relé je nový digitální proces probíhající za pomoci internetového nástroje: „myPNOZ Creator“ pomáhá uživatelům vypracovat, nasimulovat a objednat požadované řešení – sestaví optimálně vhodný hardware pro individuální řešení. Uživatel následně obdrží smontovaný a vyzkoušený produkt vhodný pro individuální uvedení do provozu. Porotu soutěže přesvědčila praktičnost relé myPNOZ, která odpovídá požadavkům zákazníků a uživatelů na modulární bezpečnostní relé splňující specifické požadavky.

„Vyznamenané produkty charakterizuje především jejich promyšlená kreativita. Je skutečně pozoruhodné a chvályhodné, že neustále vznikají produkty, které umí překvapit jak svým provedením, tak i funkcemi“, zdůraznil profesor Dr. Peter Zec, iniciátor a CEO Red Dot. V souladu s letošním heslem udělované ceny „In search of good design and innovation” dále pokračuje: „Důvodem toho, že tyto produkty jsou zaslouženými vítězi Red Dot Award: Product Design 2022 je skutečnost, že jejich kvalita je rovnocenná stupni inovace:

Red Dot – potvrzení kvality navrženého designu
Red Dot Design Award patří s podanými 20.000 návrhy k největším soutěžím v oblasti designu na celém světě. Rozhodnutí o vyznamenání přísluší nezávislému panelu odborníků – Red Dot Jury. V letošním roce byla tvořena 48 osobnostmi z 23 různých národů. Vyznamenané produkty si zájemci mohou prohlížet na výstavě „Design on Stage“ v muzeu Red Dot Design v Essenu, a to až do května 2023.

www.pilz.com

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP