www.modernitovarna.com
Seco Tools

Společnost Seco a její partneři uspořádají první hybridní akci o inovacích v leteckém průmyslu

Společnost Seco a její partneři uspořádají ve středu 28. září 2022 první hybridní (virtuální i fyzickou) akci Inspiration Through Innovation (ITI). Tato aktivita se zaměřuje na leteckou výrobu. Bude obsahovat ukázky obrábění, program inspirativních seminářů a poskytne vám příležitosti k vytváření nových kontaktů.

Společnost Seco a její partneři uspořádají první hybridní akci o inovacích v leteckém průmyslu


Fyzická a virtuální akce
Interaktivní relace se budou odehrávat před živým publikem a zároveň budou živě streamovány na webových stránkách akce. Fyzičtí návštěvníci budou mít možnost setkat se naživo s autory prezentací, vytvářet nové kontakty s partnery a prohlédnout si reálné ukázky obrábění. Po skončení akce budou navíc všem registrovaným účastníkům k dispozici na vyžádání veškeré nahrané relace.

Účastníci ITI získají cenné poznatky a vědomosti. Tato akce demonstruje hodnotu spolupráce v inovačních aktivitách – tentokrát s primárním zaměřením na leteckou výrobu.

Inspirativní program

  •  Mezi ukázky obrábění založené na partnerských řešeních v rámci Aero ITI 2022 patří:
  •  Metody power skiving a protahování na kompresorovém disku proudového motoru z Inconelu
  •  Metoda WAAM („wire-arc additive manufacturing“) na lopatkovém kole z Inconelu a aditivní výroba nástrojů používaných k jeho dokončení
  •  Výběr z úspěšných projektů – automatizované obrábění otvorů do vrstvených kompozitních materiálů, agresivní obrábění konstrukcí a jednofázové opracování A-rámů z hliníku.
  •  Techničtí partneři budou sdílet své zkušenosti na inspirativních živých diskuzích a seminářích na různá témata související s leteckou výrobou, jako jsou například:
  •  Partnerství, které podpoří snahy o dosažení udržitelnosti
  •  Fyzika obrábění vysoce legovaných slitin
  •  Efektivní obrábění náročných materiálů – CFRP a vrstvené kompozitní materiály
  •  Docenění hodnoty dat v digitalizaci, sledovatelnosti a automatizaci

„Partnerství je závod na dlouhou trať,“ říká Jon Shipley, Global Business Development Manager pro letectví ve společnosti Seco Tools. „Stvrzuje a prohlubuje se tím, že dlouhodobě spolupracujete na dosažení stejného cíle. Díky akcím ITI a Innovation Hub můžeme prohlubovat běžící i novou partnerskou spolupráci a přizpůsobovat tak společná řešení skutečným problémům, kterým zákazníci čelí. Už se nemůžeme dočkat, až vás znovu přivítáme na akci Innovation Hub, kde se budeme setkávat, vytvářet kontakty, vzdělávat se a hlavně růst spolu s našimi partnery.“

Další vzdělávání
Pro širší podporu leteckých výrobců zveřejňuje Seco výběr technických a vzdělávacích informací vztahujících se k reálným leteckým součástkám, jako jsou například pylony a lopatková kola. Návštěvníci webové stránky Seco získají přehled o technologiích obrábění, trendech i konkrétních záležitostech, týkajících se leteckého průmyslu, ve formě podcastů, videí a dalšího obsahu.

Zájemcům z celého světa doporučujeme, aby se zaregistrovali a zúčastnili se akce samotné, živého vysílání, nebo po ukončení akce zhlédli na vyžádání její záznam. Další informace a registraci na akci Aero ITI 2022 naleznete na adrese https://event.secotools.com/aeroiti2022

Registrovaní účastníci ITI získají přímý přístup k exkluzivnímu obsahu s tématikou letecké výroby prostřednictvím webové stránky secotools.com.

Společnost Seco a její techničtí partneři dále uspořádají v listopadu 2022 v Německu první akci ITI o inovacích v automobilovém průmyslu.

Cenné poznatky ze spolupráce
Inspiration Through Innovation se opírá o globální síť partnerů společnosti Seco, která spojuje interní a externí odborné znalosti a zkoumá možnosti řešení problémů. Během akcí ITI se účastníci seznámí s výsledky inovativních partnerství a zjistí, jak pomocí spolupráce najít řešení, která posunou jejich podnikání vpřed. Tento přístup založený na spolupráci řeší aktuální problémy, které se vyskytují v různých segmentech výrobního průmyslu.

www.secotools.com/Seco-and-Partners-to-Host-First-Hybrid-Aerospace-Innovation-Event-2022



Společnost Seco a její partneři uspořádají první hybridní akci o inovacích v leteckém průmyslu
Airplane in the sky

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP