www.modernitovarna.com
Steute

Standardní řada polohových spínačů ES/EM 97s bezpečnostní funkcí nebo bez bezpečnostní funkce

Díky těmto funkcím se steute snaží učinit svou řadu ES/EM 97 univerzálně použitelnou v napříč automatizačním průmyslem. V nabídce je široká škála aktuátorů (otočné páky, válečkové páky, pružinové tyče…) a rozměrů podle EN 50047.

Standardní řada polohových spínačů ES/EM 97s bezpečnostní funkcí nebo bez bezpečnostní funkce

Hlavice spínačů lze snadno upevnit, vyměnit nebo otočit v krocích po 90° pomocí čtyř šroubů se zapuštěnou hlavičkou. Spínací vložky lze vyjmout po otevření bezšroubového krytu, což usnadňuje instalaci.

Nová řada může být také použita v bezpečnostních aplikacích strojů, tedy jako polohové spínače s bezpečnostní funkcí. Ve spojení s vhodnou řídicí jednotkou dosahují úrovně bezpečnosti v souladu s úrovní výkonu e podle EN ISO 13849-1 a SIL 3 podle EN 62061.

Pro polohové spínače s bezpečnostní funkcí jsou k dispozici dvě přídavné ovládací hlavice. Ve verzi „AZ“ se ES 97 stává bezpečnostním spínačem se samostatným akčním členem – klasické provedení pro sledování polohy ochranných dveří v souladu s bezpečností stroje. A ES 97 SB je vhodný pro prostorově úsporné monitorování polohy otáčejících se ochranných dveří na pantech.

Divize steute „Automation“ tak rozšiřuje svůj sortiment o flexibilní, robustní a vysoce kvalitní řadu polohových spínačů, které lze flexibilně přizpůsobit jednotlivým aplikacím.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP