www.modernitovarna.com
Southco

SPOLEČNOST SOUTHCO UVÁDÍ NOVÝ KLOUBOVÝ MOMENTOVÝ ZÁVĚS PRO TENKÉ SKLOPNÉ STOLKY V INTERIÉRECH DOPRAVNÍCH PROSTŘEDKŮ

Společnost Southco rozšířila svou úspěšnou řadu kloubových závěsů s konstantním zádržným momentem o nové řešení navržené pro tenké sklopné stolky používané v interiérech dopravních prostředků.

SPOLEČNOST SOUTHCO UVÁDÍ NOVÝ KLOUBOVÝ MOMENTOVÝ ZÁVĚS PRO TENKÉ SKLOPNÉ STOLKY V INTERIÉRECH DOPRAVNÍCH PROSTŘEDKŮ


Kloubové závěsy Southco AH-2E-12 s konstantním zádržným momentem používají pro zlepšení polohování stolků sklopných o 180° třecí moment, čímž zabraňují samovolnému otevření stolku a zlepšují zkušenost koncových uživatelů.

Úspěšná řada kloubových závěsů s konstantním zádržným momentem byla rozšířena tak, aby umožňovala instalaci na stolky o tloušťce od 12 mm (1/2 palce). Nové závěsy AH-2E doplňují stávající kloubové závěsy AH-2E zkonstruované pro stolky o tloušťce 20 mm (3/4"). Mnoho konstruktérů hledá závěsy pro tenčí stolky, aby se snížila velikost a hmotnost konstrukcí.

Kloubové závěsy Southco AH-2E s konstantním zádržným momentem zajišťují konzistentní a hladké nastavení a umožňují cestujícím sklopné stoly bezpečně napolohovat v dopravních prostředcích, jako jsou vlaky, letadla nebo autobusy, i za jejich pohybu. Konstantní zádržný moment umožňuje držet stolek v libovolné poloze a zabraňuje jeho samovolnému otevření při prudkém pohybu dopravního prostředku. Vzhledem k vylepšené estetice a zvýšené spolehlivosti jsou závěsy AH-2E ideální náhradou tradičních volně výkyvných závěsů a tlumicích zařízení.

Díky své zápustné montáži zabírá kloubový závěs AH-2E s konstantním momentem jen minimum místa a umožňuje uvedení stolku do bezpečné vodorovné polohy i jeho složení a uložení na plocho. Závěsy AH-2E jsou vyrobené z odolných materiálů a pracují spolehlivě a bez údržby. Přinášejí zvýšenou bezpečnost díky možnosti polohování, které zabraňuje přivření prstů pod stolek. Zapuštěné provedení eliminuje možnost skřípnutí ve spáře podél ohybu.

Globální produktový manažer Stewart Beck dodává: „Kloubový závěs AH-2E s konstantním zádržným momentem dosahuje nové úrovně bezpečnosti a výkonu pro sklápěcí stolky v dopravních prostředcích v železničním, autobusovém a leteckém průmyslu. Díky integrované technice konstantního zádržného momentu dovoluje přechod od současných volně pohyblivých závěsů k závěsům, které umožňují polohování a zabraňují, aby se stolek nechtěně sklopil na cestujícího.“

Další informace o kompletní řadě závěsů s konstantním zádržným momentem od společnosti Southco naleznete na adrese southco.com nebo kontaktujte nepřetržitou službu 24/7 oddělení péče o zákazníky na e-mailové adrese This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP