www.modernitovarna.com
OMRON News

PŘEDSTAVUJEME VYSOCE VÝKONNÉ KOLABORATIVNÍ ROBOTY OMRON TM20 PRO VĚTŠÍ ZATÍŽENÍ

Robustní robot OMRON TM20 zlepšuje doby cyklů a po registraci se na něj vztahuje dvouletá záruka.

PŘEDSTAVUJEME VYSOCE VÝKONNÉ KOLABORATIVNÍ ROBOTY OMRON TM20 PRO VĚTŠÍ ZATÍŽENÍ

Společnost OMRON, přední dodavatel řešení pro průmyslovou automatizaci, oznámila uvedení nového kobotu OMRON TM20 s nosností 20 kg. Nový kobot se skvěle hodí na úkoly, jako je paletizace, obsluha strojů a manipulace s materiálem. OMRON TM20 má malé rozměry a dosah 1,3 metru, přesto však zvládá větší zatížení.

Kobot OMRON TM20 je nejnovějším přírůstkem do řady kobotů TM společnosti OMRON, které jsou známé svou spolehlivostí, snadným používáním a bezpečností. Je navržen tak, aby bezproblémově spolupracoval s dalšími produkty OMRON, včetně senzorů, řídicích jednotek a softwaru, a poskytoval tak komplexní automatizační řešení pro zákazníky z oblasti průmyslu.

Jednou z klíčových vlastností modelu OMRON TM20 je jeho nízká hmotnost, která činí pouhých 33 kg. Díky tomu jej lze snadno integrovat s mobilními roboty, což zajišťuje větší flexibilitu a efektivitu v průmyslovém prostředí. Robot je také vybaven speciálními kryty spojů, které jej chrání před řezným olejem a dalšími nebezpečnými materiály, takže je vhodný pro manipulaci se stroji.

„Máme velkou radost, že můžeme uvést na trh model OMRON TM20, který rozšiřuje možnosti naší řady kobotů a poskytuje zákazníkům možnost automatizovat manipulaci s vyšším zatížením,“ říká Fernando Vaquerizo, manažer produktového marketingu fixních a kolaborativních robotů ve společnosti OMRON Europe. „Model OMRON TM20 je navržen tak, aby se snadno používal a byl spolehlivý a bezpečný. Zbavuje obsluhu úkolů, které vyžadují zvedání těžkých břemen, a zároveň bezpečně pracuje po boku lidí.“

Kalkulátor návratnosti investic společnosti OMRON poskytuje společnostem podporu v procesu vyhodnocování investice do kolaborativních robotů, včetně snadných a cenově dostupných možností leasingu. Kromě toho společnost OMRON nabízí nespočet podpůrných služeb, včetně instalace, školení a údržby, aby zákazníkům zajistila maximální využití jejich investice.

Klíčové vlastnosti a výhody:
  • Nosnost 20 kg umožňuje manipulaci s těžšími díly a materiály
  • Dosah 1 300 mm je ideální pro paletování
  • Zlepšení cyklů díky rychlejším spojům
  • Záruka 24 měsíců po registraci

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP